(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Watermelon Candy

Heb je nog wat te wensen voor je volgende kweekronde, wens dan een sappige hybride met een ijzersterk effect. We hebben het over Watermelon Candy, een 50/50 hybride van Zamnesia Seeds met een heerlijke fruitige smaak, kweekgemak en een sterk maar evenwichtig effect. 

Watermelon Candy doet haar naam eer aan met een intense smaak die zo terpy en fruitig is dat je het bijna sappig kan noemen. Fruitige en zoete smaken en terpenen die variëren van bessen en citroenen en natuurlijk watermeloen, gecombineerd met lichte aardse aroma’s bij het uitblazen. We hadden ook niet anders verwacht, aangezien Watermelon Candy een kruising is tussen de fruitige Watermelon en de zoete Candy Kush.

Veerkrachtige wietplant

Zoete smaken, opbeurende effecten, en dat van een hybride die iedereen zou moeten kunnen kweken. Watermelon Candy is namelijk ook een sterke plant die goed reageert op allerlei low- en high stress trainingstechnieken. Je kunt haar dus met een gerust hart toppen, fimmen en in allerlei bochten dwingen om het meeste uit je kweek te halen. Deze veerkrachtige wietsoort zal je belonen met een kweekruimte vol met toppen en een goed gevuld bladerdek. De bloeifase is zoals je zou verwachten van een hybride: 8 tot 9 weken, waarbij een vroege oogst resulteert in een iets meer opgewekte high en een late oogst meer ontspant.

De lekkerste en meest terpeenrijke wietvoorraad krijg je wanneer je Watermelon Candy na het drogen een paar weken goed laat curen (rijpen). Dan komen de fruitige en intense smaken namelijk het beste tot hun recht. De sterk zoete en fruitige aroma’s doen denken aan bessen, citrusvruchten en meer vers fruit, en worden aangevuld door volwassen aardse aroma’s. Erg zoet en fruitig dus, je vrienden zullen versteld staan van het product van jouw groene vingers!

Komt hard aan

Na het roken houdt het echter niet op met het genieten, want Watermelon Candy bezorgt je in eerste instantie een sterk opgewekt gevoel, en algeheel vrolijke vibes. Weest echter gewaarschuwd want met een gemiddeld THC-gehalte van maar liefst 21% en al die zoete terpenen, komt deze dame behoorlijk hard aan. Na de aanvankelijke oppepper gaat het effect dan ook langzaam over in een diepe lichamelijke ontspanning. Een rustgevende stone om heerlijk bij te komen na een lange dag. Perfect voor alle gelegenheden waarbij je wel een beetje ontspanning en plezier kunt gebruiken.

  • Soort: hybride wietsoort (50% indica, 50% sativa)
  • Genotype: Watermelon, Candy Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd (ook als autoflower verkrijgbaar)
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geur/smaak: bessen, citrusvruchten, zoet met een volwassen aardse nasmaak
  • Effect: blij, vrolijk en opgewekt, later lichamelijk ontspannen
  • Zadenbedrijf: Zamnesia Seeds
(advertentie)