(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Even onder ons gezegd en gezwegen; het Nederlandse klimaat is niet optimaal om buiten wiet te kweken. Nou ja, het kweken gaat op zich wel maar de nazomer verpest het toch vaak. Autoflowers lijken de oplossing te zijn, maar die brengen voor veel kwekers te weinig op. En daarom is er dus Auto Ultimate, die is én snel klaar, én brengt ultieme oogsten op.

Het is geen splinternieuwe autoflower maar eerder een klassieker. Dutch Passion ontwikkelde de automatisch bloeiende soort op basis van hun grootste wietproducent The Ultimate, met als doel een autoflower te creëren die nou eens wél veel wiet oplevert: Auto Ultimate.

Om van The Ultimate een autoflower te maken, werd de strain gekruist met de eveneens productieve bestseller Auto Mazar, die net als The Ultimate veel indrukwekkende plaatjes opleverde. Het resultaat van de kruising werd door de zadenmakers veredeld met als resultaat een heerlijke wietsoort die in staat is om binnen 15 weken een enorm formaat aan te nemen.

LEES OOK: Hoe kon deze autoflower zo’n monster worden?

Auto Ultimate planten worden gemiddeld 80 centimeter tot een meter. De toppen zijn compact, ontzettend dik en plakken van de trichomen. Als je ze rookt proef je een zoete en frisse smaak en krijg je een opgewekt high gevoel, net zoals je die van de originele Ultimate krijgt.

Dus. Auto Ultimate is bij uitstek geschikt voor iedereen die dit jaar voor een goed afgebloeide topoogst gaat. Kweek je deze autoflower binnen, dan kun je de opbrengst verder maximaliseren door haar de hele ronde op een 18/6 lichtschema te kweken.

  • Wietsoort: automatisch bloeiende hybride
  • Genotype: The Ultimate, Auto Mazar
  • Bloeitijd: 15 weken van zaad tot oogst
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Smaak: fris, zoet, citrus
  • Effect: opgewekt high gevoel
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
(advertenties)