(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Natuurlijk, Critical Kush en Power Plant zijn twee totaal verschillende wietsoorten, maar je kunt Critical Kush gerust een power plant noemen. Als kweker geniet je van krachtig groeiende sterke planten die tegen een stootje kunnen. Wie het eindproduct daarna rookt mag potente toppen met heerlijke Kush aroma’s verwachten. 

Er is een reden dat Critical wietsoorten in Spanje ongekend populair zijn, en dat is dezelfde reden waarom kwekers vandaag de dag nog steeds graag Skunk kweken. Critical is namelijk een Skunk-nazaad die fantastische opbrengsten en sterke wietplanten oplevert. De andere genen van Critical Kush komen natuurlijk van OG Kush, een van de belangrijkste Amerikaanse wietsoorten van het afgelopen decennium.

Samengevoegd door de veredelaars van het grote Spaanse Dinafem, is Critical Kush een heerlijke zoete en indica dominante wietsoort die veel oplevert in een bloeitijd van slechts 57 dagen (8 weken).

Critical Kush planten zijn typisch kort en wijd vertakt en daarmee eigenlijk precies wat je als binnentuinier het liefste hebt. Aan iedere tak groeien meerdere dikke en compacte toppen, lichtgroen met dikke oranje bloeiharen en een gulle trichomenkorst. Dinafem noemt het zelf een horticultureel meesterwerk.

Binnen kun je met de juiste belichting tot ongeveer 500 gram per vierkante meter oogsten, terwijl Critical Kush planten buiten tot bijna een kilo kunnen opleveren. Haar oogst is zoet en sterk van smaak en proeft fruitig met de zoetzure citrus-aroma’s van Kush die na het uitblazen over je tong blijven rollen. En met 17,5 procent THC en brengt deze wietsoort een zeer sterk effect. Ze komt langzaam op tot je ineens beseft dat je er wel heel ontspannen bijzit. Een aangenaam en vredig geluksgevoel.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Critical+, OG Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 57 dagen (8 weken)
  • Smaak/aroma: zoet, citrus, aards, Kush
  • Effect: lichamelijk ontspannen, vredig
  • Zadenbedrijf: Dinafem
  • Verkrijgbaar bij: Azarius.nl
(advertenties)