(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Plannen om dit jaar buiten je eigen wiet te kweken maar totaal geen groene vingers? Dan is Sensi’s Pure Power Plant Automatic geknipt voor jou. De betrouwbare eigenschappen van deze automatisch bloeiende Power Plant staan garant voor een potente oogst en een snelle bloei. Welke kleur je vingers ook hebben. 

Kweek it easy

Pure Power Plant staat al jaren bekend om zijn uitbundige groei, potentie en superieure oogsten. Geen wonder ook dat Power Plant na vele jaren nog steeds een van de best lopende coffeeshopklassiekers is. De gefeminiseerde en automatisch bloeiende versie laat zich nóg gemakkelijker kweken. Pure Power Plant Automatic bloeit helemaal vanzelf en is een week of tien na het ontkiemen al klaar om geoogst te worden.

Om de plakkerige toppen van Power Plant voor iedereen bereikbaar te maken, maakte Sensi Seeds een nieuwe automatisch bloeiende variant van de wietsoort. Ze kruisten de betrouwbare Pure Power Plant Feminized daarvoor met een automatisch bloeiende ruderalis-soort. Het resultaat is een wietsoort die buiten door iedereen gekweekt kan worden, en bij uitstek geschikt is voor mensen die nog geen geranium in leven kunnen houden.

Indica én sativa

Genetisch gezien is Pure Power Plant Automatic een typische hybride; ze heeft dus evenveel indica als sativa genen. De invloeden zijn echter mooi verdeeld. Qua structuur lijkt de wietsoort wat meer op een indica, met haar korte internodes, stevige takken en driehoekige kerstboom-vorm.

Pure Power Plant Automatic’s sativa kant merk je pas na de oogst. De wiet zorgt namelijk voor een krachtig effect dat behoorlijk enerverend en energiek kan zijn. De oppeppende high is vrijwel direct merkbaar en houdt lang aan. Pure Power Plant Automatic is daarmee geen typische ‘slaapwiet’ maar wel heerlijk om overdag van te genieten tijdens fysieke activiteiten zoals een wandeling in de natuur, of een intensieve yogales.

De smaak van Pure Power Plant Automatic is vergelijkbaar met die van de klassieke Power Plant, en weet coffeeshopgangers al jaren te bekoren. Een kruidige combinatie die bestaat uit aroma’s van vers gezaagd hout, peper en zoete citrusvruchten.

In de (binnen)tuin..

Zowel binnen als buiten in de tuin, zal Pure Power Plant Automatic ongeveer vier weken nadat ze haar eerste bladeren heeft laten zien, aan de bloeifase beginnen. De planten worden tussen de 60 en 100 centimeter hoog, waardoor ze nauwelijks aandacht trekken in je tuin.
In de bloeifase worden de toppen gevormd, welke ook weer een typisch indica-uiterlijk hebben, compact en bedekt met een plakkerige laag hars. De bloei neemt zo’n zes weken tijd in beslag, zodat de totale kweekduur neerkomt op zo’n 10 weken. Halverwege mei ontkiemen betekent dan ook dat je aan het begin van augustus kunt oogsten.

  • Soort: automatisch bloeiende hybride (50% sativa, 50% indica)
  • Genotype: Pure Power Plant Feminized, ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 6 weken (10 weken van zaad tot oogst)
  • Effect: energiek, krachtig, stimulerend
  • Smaak: gezaagd hout, kruidig, zoete citrusvruchten
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds
(advertenties)