(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Strawberry Banana is het fruitige resultaat van een vriendschappelijke samenwerking tussen twee eersteklas zadenbanken. Te weten DNA Genetics en Serious Seeds. Beide zadenbedrijven leverden de helft van de genetica, waarna DNA Genetics daar de zoete aardbeien-met-bananen wiet van maakte.

Deze wietsoort is het resultaat van de eerste samenwerking tussen DNA en Serious. Hopelijk volgen er meer van projecten tussen de twee bedrijven want Strawberry Banana is een zeer geslaagde wietsoort. Een hybride die voortkomt uit een vrouwelijke Banana Kush van breeder Crockett en een mannelijke Bubblegum plant van Serious Seeds, met een sterk aardbeienaroma.

Bubblegum x Banana Kush

De Bubblegum vader was zo’n mooi fenotype dat een andere bevriende breeder (the Guru) van DNA er wel iets mee moést doen. Hij ging met Crockett’s Banana Kush aan de slag, en dat resulteerde in deze Strawberry Banana. De strain werd vervolgens uitgebracht onder de vlag van DNA’s zusterbedrijf Reserva Privada. Het is een ware trichomenfabriek, en is daardoor ideaal voor veel en fruitige hasj en concentraten.

Wiet voor connaisseurs

Verwacht een goede oogst met extreem veel THC van deze planten. De bloeifase duurt ongeveer 9 weken en de uitmuntende harsproductie heeft Strawberry Banana al meerdere concentraten-cups opgeleverd. Maar de kwaliteit en de smaak steken dan ook ver boven het maaiveld uit. De planten zijn sterk en kunnen zonder problemen getopt worden. Strawberry Banana doet het goed op aarde, maar ook in hydrosystemen. Zelfs beginnende kwekers kunnen er connaisseurskwaliteit wiet mee kweken. Je kunt de soort veel voeding geven en daarmee zware oogsten binnenhalen die zeer gewild zijn.

  • Soort: indica dominante hybride (70%)
  • Genotype: Bubblegum, Banana Kush
  • Geslacht: Gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • THC: zeer hoog (20+ %)
  • Opbrengst: zeer hoog
  • Zadenbedrijf: Reserva Privada
  • Verkrijgbaar bij: DNA Genetics
(advertenties)