(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ben je gek op dabben maar doe je het haast nooit vanwege de omslachtige tools die je ervoor nodig hebt? Dan is Dabbie wellicht wat voor jou. Dat is namelijk een draagbare elektrische dabtool waarmee je overal en altijd proper dabs kunt nemen. 

Voor veel mensen is het dabben wat omslachtig, je hebt er een minivlammenwerper voor nodig om een dabnagel roodgloeiend te stoken en laten we eerlijk zijn: het ziet er daardoor ook een beetje junkie-achtig uit. Elektrische dabnagels zijn er ook, maar die zijn dan weer erg duur en komen met een grote adapter en stroomdraden en maken het dabben dus maar een klein beetje comfortabeler. Dabbie is anders, Dabbie is betaalbaar en draagbaar en heeft zelfs een waterreservoir dat je kunt vullen en meenemen zonder te knoeien. En ook niet onbelangrijk: met Dabbie dab je altijd op de perfecte temperatuur.

Dabbie is een draagbare e-nail (dabnagel) en bubbler (waterpijp) in één. Dat betekent dat je binnen een paar seconden overal kunt dabben, en dan hebben we het over goede dabhits, zoals het hoort dus. De aantrekkelijke prijs in combinatie met een prima kwaliteitje maken de dabnagel voor onderweg een echte aanrader.

E-nail en temperatuur

Dabbie komt met 2 titanium dabnagels dus je hebt er een extra. Deze warmt in 20 seconden op tot minimaal 304 graden Celsius waarna je kunt genieten van heerlijke concentraten, overal waar je bent. De bovenkant van Dabbie is gemaakt van Delrin, een materiaal wat bestand is tegen dergelijke temperaturen. Op Dabbie zit een ingenieuze glazen bubbler waarmee je niet kunt morsen, zodat je hem met water en al kunt meenemen naar je favoriete dabspot.

Dabbie wordt verder aangedreven door een verwisselbare batterij die, eenmaal opgeladen via een micro-USB kabel, tot wel 40 keer dabben meegaat. Mocht je de accu verliezen dan is er geen nood aan de man want het is een gewone oplaadbare AA-batterij dus vervanging is snel geregeld.

Bubbler

De bubbler van Dabbie is echt dabtastisch! Het zorgt niet alleen voor een heerlijke watergekoelde hit, maar door het vernuftige ontwerp kan het water er op geen enkele manier uitlekken. Je kunt hem dus gewoon vullen en met water en al meenemen in Dabbies meegeleverde luxe koffer.

Dabbie kost slechts 139 euro en dat is een schijntje als je weet dat alleen een e-nail van errlectric al niet onder de 300 euro over de toonbank gaat. Hij komt in een luxe bewaarkist die alles bevat wat je nodig hebt zoals Dabbie zelf, een batterij, oplaadkabel, een magnetische standaard, dabber met carb cap, twee titanium dabnagels en een jaar garantie. Alleen de concentraten zitten er nog niet bij, te koop op vaposhop.com

 

(advertenties)