(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ze zullen het zelf waarschijnlijk niet proberen maar het zou een goede tip zijn voor sommige politici; Amsterdam Hemp Soap, een (h)eerlijke handzeep gemaakt van hennep uit Mokum. Daarmee was je je handen pas echt in onschuld. Ze zijn nog decoratief ook.

De hennepzeep van Amsterdam Hemp Soap wordt in Amsterdam met de hand gemaakt en is dus met recht een oud Hollands kwaliteitsproduct. Zo worden ze niet meer gemaakt! Bij wijze van spreken dan want de hennepzeep is hartstikke populair in binnen en buitenland. Zeker 80 procent van de hennepzeepproductie is voor de export, zo gokken wij, want de hennepzeepjes uit Amsterdam zijn ook een geweldig souvenir.

AHS2

 

De zeepjes komen in allerlei soorten en maten zoals grote en kleine wietbladeren, blokken en in een mooi rond bewaarblik. Uiteraard is de zeep een natuurproduct en ziet het groen van de hennep. De zeepjes geuren fris en wassen je handen moeiteloos schoon. Je kunt ze ook als decoratieve toiletverfrisser gebruiken, mooiom naar te kijken en ze verspreiden een heerlijke bloemengeur (3 x raden wat voor bloemen…)

Zamnesia verkoopt de Amsterdamse hennepzeep in wietbladvorm voor 5,95 euro. Mocht je liever een rond hennepzeepje in een nostalgisch bewaarblik hebben, surf dan even naar Dutch-Headshop.com.

 

(advertenties)