(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Cannabisliefhebbers konden gistermiddag opgelucht ademhalen toen bleek dat coffeeshops – zij het als afhaalloket – tóch wiet mochten blijven verkopen. Maar zoals onze premier in zijn crisisspeech al aangaf gaan we van het coronavirus nog wel even last hebben, en zullen de maatregelen blijven veranderen. Je kúnt wachten tot de volgende coffeeshopsluiting, of je start nu met je eigen kweek in de CNNBS G-Kit.

Het was wel even schrikken toen zondag bekend werd gemaakt dat de coffeeshops vanwege het coronavirus dicht zouden gaan. Bij wietwinkels door het hele land stonden rijen dik, en in diverse Facebook groepen werd om ‘verse groente’ gevraagd. Straatdealers – brutaal als ze zijn – deelden visitekaartjes uit en illegale online aanbieders deden waarschijnlijk goede zaken.

Gelukkig werd maandag al snel bekend dat de coffeeshops in een afgeslankte vorm (alleen om af te halen) toch open mochten blijven. Maar de ontwikkelingen gaan momenteel razendsnel en onze minister president kondigde maandagavond aan dat de maatregelen nog wel eens langer van kracht kunnen blijven dan gedacht.

Geen wiettekorten bij Dokter Groen dankzij de CNNBS G-Kit.

De coronacrisis kan namelijk wel maanden in beslag nemen, of misschien wel langer dan een jaar duren. En al die tijd worden maatregelen aangescherpt of juist versoepeld, om zo groepsimmuniteit tegen het virus op te bouwen. Het kan dus zomaar zo zijn, dat de coffeeshops straks wél echt dicht moeten. Wat doe jij dan? Afwachten, of zelf kweken en in je eigen behoefte voorzien?

CNNBS G-Kit

Speciaal voor mensen die zelfvoorzienend willen zijn als het om cannabis gaat – en niet alleen tijdens de corona crisis – hebben we in 2014 de CNNBS G-Kit op de markt gebracht. Een kleine, nette, veilige en kant en klare kweekkast niet groter dan een wasmachine waarin de meeste cannabisliefhebbers genoeg wiet kunnen kweken voor eigen gebruik.

De CNNBS G-Kit is voorzien van een veilige LED of HPS kweeklamp tot maximaal 150 Watt, en een afzuiger en koolstoffilter zodat je buiten de kweekkast niets van de wietplanten ruikt. Met een afmeting van slechts 60 x 60 x 119 centimeter en een strak modern design, past deze kleine binnentuin in iedere kamer. Je kunt meteen met kweken beginnen.

Voor eigen gebruik kweken

Wie voor eigen gebruik cannabis kweekt, die hoeft niet te hamsteren en ook niet bang te zijn dat hij tegen de spreekwoordelijke lamp loopt. De CNNBS G-Kit verbruikt namelijk slechts 100 tot 150 Watt aan stroom, afhankelijk van het model dat je kiest. Daarnaast is al een koolstoffilter en afzuiger gemonteerd, zodat je buiten de kast niets van je wietplanten ruikt. Drie gepatenteerde lichtdichte inlaten zorgen voor aanvoer van voldoende verse lucht.

Ondanks het bescheiden formaat kun je met deze compacte kweekkast (en vijf gedoogde wietplanten), elke twee tot drie maanden 100 tot meer dan 150 gram wiet voor jezelf kweken. Dat is meer dan één gram wiet per dag, en genoeg voor de meeste cannabisliefhebbers. Dokter Groen, één van de vaste kweekverslaggevers op CNNBS, kweekte in de CNNBS G-Kit al 12 keer zijn eigen voorraad. Zijn wekelijkse kweekverslagen tijdens al deze kweekrondes zijn via de link in de vorige zin tot op de dag van vandaag terug te lezen.

Dit oogstte Dokter Groen in de HPS-versie van de CNNBS G-Kit.

Dus. Wacht je lijdzaam af tot de volgende en wellicht definitievere coffeeshopsluiting? Of zorg je voortaan voor je eigen wietvoorraad? De CNNBS G-Kit is uitsluitend verkrijgbaar op CNNBS.shop, compleet met lamp vanaf €489,- en zonder kweeklamp zelfs al voor €420,-. En voor medicinaal gebruikers die dagelijks meer wiet nodig hebben, is er de CNNBS G-Kit XL. Deze extra grote kweekkast heeft een kweekoppervlak van één vierkante meter, en is daarmee goed voor ongeveer 3 gram wiet per dag.

(advertenties)