(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het is je vast niet ontgaan: Spannabis is afgelast. Een tegenvaller voor duizenden bezoekers en standhouders waaronder SeedStockers. Die wilden er namelijk heerlijke nieuwe wietsoorten als Do Si Dos, Wedding Cake en Gelato 41 lanceren, en hadden bovendien een geweldige beursaanbieding: minimaal 50% korting op alle wietzaden! Om het leed te verzachten heeft het zadenbedrijf besloten om de nieuwe soorten nu online te presenteren, en de beursaanbieding geldt nu ook voor iedereen!

Het is een geluk bij een ongeluk voor iedereen die geen tickets had voor de grootste Europese beurs Spannabis. Nu die namelijk niet doorgaat, kun je gewoon vanuit je eigen huis en zelfs als je daar in quarantaine zit, profiteren van de exclusieve SeedStockers Spannabis promo. Toen zij hoorden dat de beurs door de wereldwijde corona pandemie niet door zou gaan, lanceerde het sympathieke zadenbedrijf hun nieuwe wietsoorten online op SeedStockers.com. Ook de speciale beursaanbieding (minstens 50% korting op alle wietzaden!) geldt door het afgelasten van de beurs nu voor iedereen.

SeedStockers nieuwe wietzaden

Nieuwe Amerikaanse genetica

Eén van de redenen waarom een zadenbedrijf als SeedStockers jaarlijks naar Spannabis in Barcelona afreist, is om nieuwe wietsoorten te presenteren. Dit jaar zouden dat er meer zijn dan ooit, maar liefst negen(!) gewilde USA strains namelijk. Omdat de beurs dit jaar niet doorgaat werden de nieuwe wietsoorten op de SeedStockers website gepresenteerd, en daar zitten werkelijk een paar pareltjes tussen, kunnen we je vertellen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van Purple Punch? Een zeer sterke indica variëteit (20%+ THC) en een lust voor het oog met haar paars gekleurde toppen. Purple Punch is een kruising tussen Granddaddy Purple en Larry OG, waardoor Purple Punch niet alleen meer opbrengt dan Granddaddy Purple, maar je ook van een volle OG Kush smaak kunt genieten met deze soort. Of neem Do Si Dos, een van de meest gezochte wietsoorten van 2019 volgens High Times, en nu dus ook beschikbaar in Nederland. Deze indica dominante soort is zo gewild omdat ze afkomstig is van een uniek GSC fenotype met een uitzonderlijk sterke geur en smaak.

Liefhebbers van hybrides worden ook bediend door SeedStockers. Met de gloednieuwe Wedding Cake bijvoorbeeld, een sativa/indica kruising van ongekende potentie. Kwekers zien Wedding Cake met regelmaat de 25% THC grens aantikken, en kunnen rekenen op een heerlijke high. Wedding Cake is een kruising tussen een sterk GSC fenotype en een potente Cherry Pie, die ook nog eens bovengemiddeld grote opbrengsten aflevert. Benieuwd naar de rest van de nieuwe USA genetica van SeedStockers, je vindt ze op SeedStockers.com.

50% korting (of nog meer) op ALLE wietzaden

Ook de speciale beursaanbieding die SeedStockers voor Spannabis bezoekers had gepland, gaat gewoon door. En die liegt er niet om: op ALLE wietzaden – dus ook de nieuwe Amerikaanse soorten – krijg je tot en met dinsdag 31 maart 50% korting of meer! De korting is geldig op verpakkingen van 3 en verpakkingen van 25 wietzaden en alleen wanneer je bestelt via de speciale actiepagina.

50% korting SeedStockers

Let op: door het succes van de gulle kortingsactie is het enorm druk bij SeedStockers. Het kan daardoor mogelijk enkele dagen langer duren dan je gewend bent, voor je je bestelde zaden ontvangt.

(advertenties)