(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Vleermuizen zijn misschien enge beesten die bloed zuigen en virussen verspreiden, maar ze zorgen ook voor heerlijke wiet. Althans, de smaakverbeteraar die Guanokalong van de poep van vleermuizen maakt. Het goedje heet Taste Improver, is helemaal organisch van oorsprong en kan op alle mediums en zelfs in een DWC systeem gebruikt worden. 

Kwekers die plantenvoeding op basis van vleermuizenpoep gebruiken, doen dat doorgaans omdat het de smaak van hun wiet ongeëvenaard goed maakt. Maar goed, vleermuizenmest is een organisch materiaal dat doorgaans alleen voor aardekwekers is weggelegd. Wil je als kokos-, steenwol- of DWC-kweker echter ook van de verbeterde smaak van vleermuizenmest profiteren, dan kan dat met Guanokalong Taste Improver.

Taste Improver

Guanokalong Taste Improver is een natuurlijk additief dat geschikt is voor iedere kweekstijl. Het zorgt volgens de fabrikant ook voor een grotere opbrengst maar het echte grote voordeel is een sterkere smaak. Taste Improver is helemaal organisch en gemaakt van vleermuizenmest. Het bevat een unieke samenstelling van 2 procent stikstof (N), 0,5 procent fosfor (P), 2 procent kalium (K), en essentiële sporenelementen. Taste Improver is helder van kleur, net als minerale plantenvoeding, en zorgt niet voor verstoppingen in hydrosystemen.

Taste Improver is voor de duidelijkheid dus geen voeding maar een toevoeging die bedoeld is om de opbrengst en de smaak van je cannabis te verbeteren.

Guanokalong Taste Improver

Gebruik en ervaring

Guanokalong Taste Improver gebruik je volgens het boekje wekelijks en gedurende de gehele kweek. Je gebruikt 10 milliliter per liter water voor stekken, 10 tot 20 milliliter per liter tijdens de groeifase en 10 tot 30 milliliter per liter tijdens de bloeifase.

Om ook even te checken wat gebruikers van Guanokalong Taste Improver vinden, hebben we de forums er op nageslagen. Op UK420.com deed iemand een testkweek mét en zonder de smaakverbeteraar. Hij merkte geen opmerkelijk verschil in opbrengst maar een sterke toename in smaak. Zelfs zo sterk dat hij aanraadt om het niet de hele bloeifase toe te passen maar alleen de eerste twee tot drie weken van de werkelijke bloeifase.

Wil je Guanokalong Taste Improver een keer proberen, dan kun je daarvoor terecht bij BestGrowProducts.com. Voor een fles van één liter betaal je slechts €11,25 en voor €38,50 heb je vijf liter Taste Improver.

[Openingsbeeld: sunwards / Gleti, Shutterstock]
(advertentie)