(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Hoe cool kan een simpele aansteker zijn? Wel, zó cool dus dat we niet genoeg superlatieven konden bedenken om hem te beschrijven. Super mega uber ultra vet cool komt in de buurt maar zegt het toch niet helemaal, we laten je de Plazmatic X anders eerst gewoon even zien:

 

 

En, hebben we overdreven, nee toch? Deze aansteker is revolutionair onder de ‘vuurtjes’ om meerdere redenen, maar je zou hem alleen om de gezichten van je vrienden wanneer je er voor hun neuzen achteloos een jointje mee aansteekt al willen hebben.

Vuur is een van de meest elementaire dingen die er zijn. Het allereerste vuurtje werd waarschijnlijk door de bliksem veroorzaakt, toen kwamen vuurstenen, vuur door wrijving, lucifers en uiteindelijk gas-aanstekers. En nu is er dus een elektrische aansteker, de Elementium Plazmatic X. Deze elektrische aansteker verbrandt geen gas en maakt in feite helemaal geen vlam, en dat geeft hem een aantal grote voordelen ten opzichte van traditionele aanstekers.

maxresdefault (2)

Geen gas

Wanneer je met een gewone aansteker een jointje of pijp aansteekt zuig je automatisch ook enige schadelijke gassen naar binnen omdat een aansteker nou eenmaal een gasvlam produceert. Verder zijn er maar weinig mensen die een gas-aansteker navullen en zo komen deze plastic dingen na een vrij kort leven in het milieu terecht.

De Plazmatic X is elektrisch en produceert helemaal geen vlam. Als hij op is laad je hem gewoon op zodat je hem nooit hoeft weg te gooien. De kruis van stroom die de nieuwe aanstekers produceren ziet er supervet cool übertof uit en kan bovendien nooit uitgeblazen worden. Valt de aansteker in het water dan droog je hem gewoon even af en werkt hij nog steeds even goed. Het bedrijf achter de revolutie in aanstekerland heeft er in de afgelopen zes maanden, drie fabrieken moeten bijmaken om de grote vraag naar de aanstekers bij te kunnen benen.

Het buitenaards coole kruis van stroom produceert een hitte van bijna 500 graden Celsius en steken met gemak iedere joint of blunt aan. Het werkt zelfs op bongs en wietpijpjes! Na ongeveer 100 keer een joint aangestoken te hebben raakt de batterij van de aansteker leeg. Geen zorgen, plug hem gewoon in een USB lader en je kunt er weer lustig op los aansteken.

plaz-x-lit_031116-1

Hou je kop en neem mijn geld!

Ja, ook jij staat nu waarschijnlijk al met je bankpasje te wapperen om een Plazmatic X te kopen. Jammer genoeg hebben wij maar één Nederlandstalige website gevonden die de aansteker verkoopt. Alleen heeft deze ze niet meer op voorraad, laten we hopen dat ze die snel bijwerken dan! Hij kost in ieder geval 64,95 euro.

(advertentie)