(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Flowermate staat bekend om hun betaalbare, maar toch degelijke verdampers waarmee ze menig cannabisliefhebber hebben overgehaald naar een tabaksloos cannabisleven. Onlangs kwam hun nieuwste model uit, de Flowermate AURA. Een praktische penvormige verdamper die naast wiet, ook concentraten verdampt.

Wat de meeste mensen wel zal aanspreken aan de Flowermate AURA is de scherpe prijs; voor slechts 99 euro heb je met de AURA namelijk een volwaardige verdamper die niet alleen wiet verdampt, maar ook cannabisconcentraten aankan.

De nieuwe Flowermate verschilt in uiterlijk behoorlijk van de eerdere modellen die verdampergigant Smiss op de markt bracht. Het is namelijk de eerste Flowermate met een praktische penvorm en dat misstaat de AURA allerminst. Wanneer de batterij volledig is opgeladen kun je twee uur achter elkaar verdampen. Iets wat met de AURA een genot is om te doen want de nauwkeurige digitale temperatuurregelaar zorgt voor een heerlijke smaak. Zonder bijsmaakjes want de AURA beschikt ook over een keramische kruidenkamer en een afgezonderde luchtweg.

aura2

Temperatuur

Voor een verdamper in deze prijsklasse is de AURA ontzettend compleet. De penverdamper beschikt over een LCD display waarmee je de temperatuur gemakkelijk kunt instellen tussen de 40 en de 230 graden voor de meest volle dampwolken. Het opwarmen tot de ingestelde temperatuur gebeurt in minder dan een minuut tijd zodat je altijd en overal snel op de juiste hoogte bent. Je hoeft niet bang te zijn om ook de hoogste temperatuurinstelling van 230 graden te gebruiken want de AURA verbrandt je wiet gegarandeerd niet. Het luchtkanaal van de pen is volledig afgezonderd en staat op geen enkele manier in verbinding met de elektronica in het apparaat.

Wax en andere concentraten

De AURA wordt geleverd met een speciale huls voor concentraten zoals wax, shatter of gewoon pure wietolie. De hoge temperatuur mogelijkheid van 230 graden maakt dit mede mogelijk. Eigenlijk is het enige wat je in de verdamper niet kunt verdampen e-liquids. Mocht je na gebruik van de AURA zo high zijn dat je vergeet waar je mee bezig was, dan schakelt het apparaat zichzelf na 5 minuten automatisch uit om op de batterij te besparen.

Voor 99 euro heb je met de AURA een zeer complete verdamper die vrijwel alle cannabisproducten aankan. Hij is door zijn vorm en geringe formaat van 15 centimeter bovendien makkelijk mee te nemen. De AURA is te koop op Vaposhop.nl

(advertenties)