(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

De Abscent pocket protector is letterlijk een toptasje! Om je toppen in te bewaren dus. Nu kun je wiet ook gewoon in je binnenzak vervoeren, maar een beetje kushsoort ruik je dan al van meters afstand. Niet in dit tasje want die heeft een geurabsorberende koolstofvoering waardoor zelfs de beste neus niets in de gaten heeft.

Ken je dat? Je hebt een geweldig wietje gescoord in de coffeeshop, je bent helemaal happy met je aankoop want de wiet heeft zo’n heerlijke penetrante geur dat het lijkt of het één grote THC-molecuul is. Maar dan moet je de bus in om thuis te komen en dan ben je met die sterk geurende OG Kush in je binnenzak ineens een stuk minder blij. De hele bus kan het ruiken en je hoopt dat niemand door heeft waar de wietgeur precies vandaan komt. Of erger nog; je wordt door de politie aan de kant gezet voor een willekeurige alcoholcontrole en dat topje in je binnenzak zorgt ervoor dat de neuzen van de agenten alarm slaan en ze halen je hele auto overhoop op zoek naar meer wiet.

abscent1

Afijn, je kunt je dit soort ellende dus besparen met de Abscent pocket protector. Dat is een speciaal tasje om kleine hoeveelheden in mee te nemen. De binnenkant van het tasje en de flap zijn gevoerd met een speciale koolstofvoering die de geur van de inhoud ervan veilig binnen houdt. Wel zo handig, want ook wanneer je een trotse cannabisliefhebber bent hoef je het niet leuk te vinden om zelf als een loslopende wiettop te ruiken.

abscent2

Het tasje is verder onopvallend zwart en heeft een flap met dubbel klittenband om er zeker van te zijn dat alle geur veilig opgesloten blijft. De buitenkant is waterafstotend zodat je wiet aan de binnenkant lekker droog blijft. Met zijn afmeting van 11,5 bij 14 centimeter past hij in iedere binnenzak en is hij groot genoeg voor een lekkere weekendvoorraad wiet.

Je koopt de Abscent pocket protector bij de online headshop Azarius, hij kost slechts 15,00 euro.

[Openingsbeeld: Doug Shutter, Shutterstock.com]
(advertentie)