(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Cannabisliefhebbers die voor de beste smaak gaan, stappen vroeger of later over op een geconcentreerde versie van wiet. Concentraat is eigenlijk al het goede van cannabis, zonder onnodig plantmateriaal. Met droogijs kun je supersnel concentraat maken zonder oplosmiddelen en dus nul procent kans op vervuiling. Check het uit.

Geen oplosmiddelen nodig

Om supersnel een heerlijke hoeveelheid cannabisconcentraat te kunnen maken, heb je dus geen dure vacuümovens of closed loop extractors en butaangas nodig. Een kleine hoeveelheid wiet of knipafval (tot maximaal 200 gram), wat droogijs, een Dry Ice Bag en een 20 liter emmer is genoeg om supersnel je eigen kief van uitmuntende kwaliteit te maken. Gebruik je beste kief om te dabben, en rook de rest in een simpel pijpje. Het smaakt subliem en het is superschoon.

dryicekief

Om kief te maken met de Ice-O-Lator Dry Ice Bag vul je een 20-liter emmer met je wiet en droogijs. Gebruik ongeveer evenveel wiet als droogijs en laat het even een paar minuten op temperatuur komen. Het beste resultaat krijg je wanneer je ook je wiet voor gebruik in laat vriezen. Je hoeft de wiet niet tot poeder te vermalen, sterker nog, je krijgt een veel mooier resultaat wanneer je dat niet doet. Schuif de Dry Ice Bag over de emmer en dan is het een kwestie van schudden boven een glad oppervlak zoals een grote tafel of een oud aquarium of een grote Curver opberg bak van de blokker of iets dergelijks. Je kunt de kief tot een blok hasj persen als je wil maar veel liefhebbers kiezen ervoor om het gewoon zo te roken. Als de kief echt van een hele goede kwaliteit is (afhankelijk van de wiet en je skills) kun je het zelfs dabben.

Een Ice-O-Lator Dry Ice Bag kost maar 45 euro en is te koop op Zamnesia.nl. Droogijs kun je op internet bestellen voor ongeveer 5 euro per kilo.

(advertentie)