(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Pandora is een automatisch bloeiende wietsoort die speciaal ontwikkeld werd voor medicinaal gebruik. Het is een autoflower zodat ze gemakkelijk te kweken is voor patiënten zonder kweekervaring. Pandora geeft al snel een genereuze oogst en een milde ontspannende body-high die lang aanhoudt, uitstekend voor stressverlichting en pijnbestrijding overdag.

Pandora is vernoemd naar wat volgens de Griekse mythologie de eerste vrouw op aarde was. Van alle goden die destijds op de berg Olympus zouden wonen, kreeg ze een speciale gave cadeau. Een uitstekende naam dus voor een medicinale wietsoort met vele medicinale eigenschappen. Pandora geeft in de kweekruimte al snel goede resultaten en bezorgt je een krachtig ontspannend effect waardoor ze bij uitstek geschikt is voor pijnbestrijding en stressverlichting.

Om Pandora te creëren heeft Paradise seeds een pure indica – waarschijnlijk hun indica knaller Sensi Star – met een ruderalis gekruist zodat ze een korte levenscyclus kreeg, en een mooi gedrongen verschijning zou worden. Dit maakt het gemakkelijk om Pandora te kweken, ook voor patiënten zonder kweekervaring. De planten worden niet te groot zodat ze ook goed in kleine kweektenten en kasten te kweken is. De oogsten zijn al snel succesvol te noemen dankzij de langgerekte plakkerige en dichtbegroeide toppen.

Pandora is dankzij haar geweldige bud-blad verhouding een groot plezier om te kweken. Binnen wordt ze zelden hoger dan een meter en met een cyclus van 75 dagen van zaad tot oogst, hoeven patiënten nooit lang op hun medicijn te wachten. Buiten wordt een gemiddelde Pandora plant iets hoger, zeker wanneer je haar in de open grond zet. Toch blijft ze altijd mooi discreet en bescheiden met een maximale hoogte van 1,20 meter.

Pandora smaakt zoet als de godin waarnaar ze vernoemd is en ontspant als geen ander. Wanneer je haar vruchten goed laat drogen en curen is ze ontzettend mild aan je keel. Ze geeft een heerlijke relaxte body-buzz die lang blijft hangen, maar niet zo krachtig is dat je dag verloren gaat. Je kunt met Pandora nog goed functioneren, wat belangrijk is wanneer je ook overdag pijn en stress wil verlichten.

  • Soort: Autoflowering, Indica 90%  Sativa 10 %
  • Genotype: ruderalis, pure indica (waarschijnlijk Sensi Star)
  • Cyclus: 75 dagen van zaad tot oogst
  • Effect: ontspannende lang aanhoudende body-buzz
  • Smaak: zoet, kruidig
  • THC: 15 tot 18%
  • Zadenbedrijf: Paradise Seeds
(advertenties)