(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een wietsoort van het pure indica-ras, deze Bubble. Van oorsprong werd de soort ontwikkeld door Amerikaanse breeders met een belachelijk dikke laag hars, een korte bloeifase en een loodzware body-stone in gedachten. 

Bubble is een soort die zeer geschikt is om (bubble-)hasj mee te maken. De Afghani afstammeling maakt namelijk overmatig veel hars aan en dat was ongetwijfeld één van de uitgangspunten om deze soort te maken. Ze werd dan ook ontwikkeld in Amerika, dab-land bij uitstek met een grote vraag naar wietsoorten die niet zozeer veel wiet, maar vooral veel hars produceren. Een uitmuntende Bubble-stek kwam via New England uit eindelijk in Nederlandse handen en is hier verder gestabiliseerd.

Bubble is in de kweekruimte een bescheiden en genereuze plant die weinig vraagt en veel geeft. Ze houdt met andere woorden niet van een overmatig voedingsregime maar weet des te beter raad met veel licht en een constante temperatuur. Goed ontwikkelde Bubble toppen die zijn pompeus in omvang en hebben een dikke ronde vorm, als een voluptueuze sexy dame die trots is op haar rondingen.

De structuur van de gemiddelde Bubble-plant is als een compacte struik. Naast de dikke hoofdtop groeien vele zijtakken die voor een groot deel van de uiteindelijke opbrengst zullen zorgen. Deze dienen in de late bloefase goed ondersteund te worden met een net of bamboestokken, aangezien ze door hun brede, bijna horizontale positie een groot risico lopen om te bezwijken onder hun eigen oogstgewicht. Bubble is een echte indica met zware brede toppen, een zoete smaak en een knaller van een body-stone.

  • Soort: nagenoeg pure indica
  • Genotype: niet bekend
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 8 tot 9 weken
  • Hoogte: 50 tot 80 cm afhankelijk van potmaat en groeiperiode
  • Schimmel-resisentie: hoog
  • Zadenbedrijf: Hy-Seeds
(advertenties)