(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Dutch Passions Californian Orange, is een hybride wietsoort zoals geen ander. Een gestabiliseerde wietsoort die wereldwijd geliefd wordt om haar heerlijk heldere high en frisse citrusfruit-aroma. Genetisch gezien ligt de soort precies middenin het genen-spectrum tussen indica en sativa. 

californian_orange_r__dutch_passion____20111220134520Gezien haar herkomst zou je wellicht denken dat Californian Orange een nieuwe soort is die voortkomt uit de Amerikaanse legale wietgolf van de laatste jaren, maar niets is minder waar. Californian Orange dateert namelijk al uit de jaren ’80 en is door de jaren heen een steeds verder gestabiliseerde soort geworden. Ze is een typische hybride in die zin dat ze evenveel indica als sativa eigenschappen bezit, en dat merk je niet alleen in de kweekruimte, maar ook aan het effect. Rook je een beetje dan merk je namelijk een upliftende sativa-high, rook je er veel van dan merk je een zware indica body stone. Met Californian Orange heb je het effect dus zelf in de hand.

Californian Orange is een gemakkelijk te kweken plant, maar kent wel twee verschillende fenotypen waarvan er een, die typische citrussmaak geeft. Verder verschillen de feno’s nauwelijks. Alle planten kunnen, afhankelijk van de kweekomstandigheden 1,2 tot 2 meter hoog worden en maken een aanzienlijke hoeveelheid hars aan, en niet alleen op de toppen maar ook de bladeren zitten er vol mee. Een goede soort dus voor diegenen die graag hasj maken van hun knipafval. Beide fenotypen bloeien ongeveer negen weken voordat ze klaar zijn om geoogst te worden.

  • Soort: hybride wietsoort, 50% sativa, 50% indica
  • Genotype: Niet bekend
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Opbrengst: hoog
  • Bloeifase: 9 weken
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion

 

(advertenties)