(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Denk je ook weleens met weemoed terug naar het heerlijk gevoel dat je kreeg van de eerste keer dat je kennis maakte met White Widow? Check dan deze Original White Widow, een snoeiharde coffeeshopklassieker met een witte deken van THC-trichomen, zorgvuldig bewaard sinds de jaren ’90 door Paradise Seeds.

Original White Widow is een old school wietras ten top. Jonge cannabisliefhebbers zullen versteld staan van de kracht van deze oude genetica terwijl ze de wat oudere blowers moeiteloos terugstuurt in de tijd. De klassieker is een 50% sativa en 50% indica hybride is rechtstreeks terug te voeren naar een eersteklas White Widow kloon uit 1996.

Sinds Paradise de hand op deze kloon wist te leggen is ze met zorgvuldig geselecteerde White Widow’s uit de jaren ’90 terug gekruist. Het duurde nog tot 2012 voordat Paradise Seeds de meest pure White Widow uit het laatste decennium van de vorige eeuw aan het grote publiek voorstelde en haar op de markt bracht. De genetica waarmee deze Original White Widow is gemaakt is heel sterk en komt rechtstreeks van de kweker die bekend staat als de vader van White Widow: Ingemar.

Original White Widow is zo potent als het gif van de zwarte weduwe waaraan ze haar naam ontleent. Uiteraard is dit te danken aan de dikke laag spierwitte trichomen waarmee ze zichzelf in de bloeifase bedekt. Ze bezit alle eigenschappen waarmee deze plant zo’n daverend kassucces is geworden zoals een stabiele uniformiteit en een bossige structuur met veel toppen. Het maakt haar tevens zeer geschikt om trainingsmethodes als scroggen en supercroppen op toe te passen.

Binnenkwekers die op zoek zijn naar een sterke commerciële uitbreiding van hun genetica zijn bij deze White Widow aan het goede adres. De planten brengen bovengemiddelde oogsten in een voor een 50% sativa hybride korte bloeiperiode van 8 tot 9 weken. De planten zijn sterk en gemakkelijk voor zowel beginners als gevorderden om groot te brengen. De soort is geen typische buitenplant maar kan in de lage landen wel degelijk buiten afbloeien, zeker wanneer je haar een handje helpt door haar vroeg in het jaar te zaaien en aan het einde van juli een dag of drie in het donker zet om de bloei aan te zwengelen.

White Widow wiet is sterk en keipotent en wellicht niet geschikt voor blowers met een lage tolerantiegrens. Al kun je er zeker van zijn dat die door deze soort een stuk hoger wordt.

  • Soort: 50% sativa, 50% indica, hybride
  • Genetica: Braziliaanse sativa, Indiase indica
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 8 tot 9 weken
  • Effect: zeer krachtig en snel te merken ‘narcohigh’
  • Smaak: bloemig, dennen
  • Zadenbedrijf: Paradise Seeds
(advertenties)