(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ze zeggen wel eens dat blowers niet te motiveren zijn maar dat is uiteraard een groot misverstand. Een mooie wietplant als deze Motavation zal iedere blower namelijk motiveren! De dikke laag trichomen op haar compacte toppen haalt het beste in je naar boven! 

De Motavation is als een nieuwe liefde voor iedereen die haar voor het eerst kweekt. Een nieuwe liefde die alles wat je voor haar doet waardeert. En je dat ook duidelijk laat merken door een heerlijk, suikerzoet parfum op haar steeds groter wordende ronde toppen voor je te dragen.

Deze korte en compacte indica is de prachtige dochter van planten als Starwarz en Medizin Power en het resultaat van een lang ontwikkelingsproces door Magus Genetics, het zadenbedrijf dat overgenomen werd door Serious Seeds. Het formaat in combinatie met de goede productiviteit van Motavation maken haar tot de ideale plant voor elke kweekruimte binnen.

Een nieuwe liefde die je trots aan je vrienden kunt voorstellen!

Wanneer je Motavation verwent zal ze je naderhand belonen met een overweldigende body stone die jou doet ontspannen terwijl je hersenen vol worden gepompt met creatieve ideeën waarvan je de uitvoering echter even zal moeten uitstellen tot de volgende dag. Gevoelens van verveeldheid en negativiteit verdwijnen als sneeuw voor de zon na het roken van Motavation.

Motavation is een wietplant met sterke medicinale eigenschappen voor iedereen die kampt met pijn of spanningen. Niet voor niets heeft ze sinds 2005 al drie cups in de wacht gesleept waarvan een tweede plaats en twee eerste plaatsten. Motavation is dus een nieuwe liefde die je trots aan je vrienden kunt voorstellen!

 

Soort: F1 hybride, overwegend indica

Genen: o.a. Starwarz en Medizin Power

Bloeitijd binnen: 50 tot 60 dagen

Oogsttijd buiten: eind oktober

Opbrengst: hoog, 300 tot 500 gr/m2

Hoogte: kort, compacte plant

Seed company: Serious Seeds

(advertenties)