(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een enorm krachtige en lekker ruikende Sativa, dit wietsoortje. De Destroyer is een laatbloeier, maar na de oogst heb je wel mooi de crème de la crème van cannabis om zelf op te roken, te eten of te verdampen.

De Destroyer kun je omschrijven als een mix van Meao Thai en een Mexicaanse/Colombiaans hybride. Ze is in 7 jaar ontwikkeld door Cannabiogen. Dit zadenbedrijf heeft twee decennia lang zaadjes verzameld van over de hele wereld. India, Jamaica, Pakistan, Thailand, noem maar op. Deze hebben ze vervolgens in laboratoria gekruist met de beste Nederlandse genen en hybriden, wat tot verschillende baanbrekende wietsoorten heeft geleid.

Volgens sommigen is het zelfs één van de beste Sativa’s ter wereld. De zeer krachtige mix van geuren doet denken aan lavendel en verse bloemen. De roes duurt lang en is sterk, maar wel de hele tijd aangenaam. Destroyer loopt vanwege het hoge THC-percentage over van de psychoactieve kracht. Als je een krachtige, celebrale roes wil na het roken, is zij wat je zoekt. Maar wij raden minder ervaren blowers wel aan om voorzichtig te doseren in het begin.

Voor het kweken van Destroyer moet je wel wat geduld hebben. Hij heeft namelijk 12 tot 14 weken nodig om te bloeien. Maar als je helemaal gek bent van zuivere Sativa’s is dat het allemaal waard. Want aan het eind rest jou eersteklas wiet. Afhankelijk van het klimaat en de omstandigheden produceert de plant ook nog eens grote hoeveelheden. En buitenkwekers met ervaring zullen extra beloning zien voor hun inspanningen.

  • Soort: 100% Sativa
  • Ouders: Meao Thai en Mexicaans/Colombiaanse hybride
  • Geslacht: Gefeminiseerd
  • CBD: Laag
  • THC: Hoog
  • Bloeifase: 12-14 weken
  • Verkrijgbaar bij: Zamnesia

 

(advertenties)