(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een Bud Babe met de naam Forest Dream, dat moet de natte droom van iedere buitenkweker zijn. En afgaande op de korte bloeifase en de dikke oogsten is ze dat ook. Alleen moet je in de herfstdagen wel goed checken op schimmels met deze bosnimf, maar ach, geldt dat niet voor alle buitenplanten in ons klimaat?

Forest Dream is een van de nieuwste soorten van Dutch Passion, handig gelanceerd op het moment dat buitenkwekers weer de eerste kriebels van het jaar beginnen te krijgen. Ze is een heerlijke sativa dominante variëteit die elke blower het water in de mond doet lopen. Het volledige DP-testteam – waar kunnen we ons aanmelden? – was in ieder geval unaniem enthousiast over de zoete zachte smaak en sativa high, en dat schijnt niet vaak voor te komen.

De soort is een voor de buitenkweek geschikt gemaakte sativa die zich gemakkelijk laat kweken. Met een bloeifase van slechts 8 weken moet je haar grote oogsten op tijd binnen kunnen halen, maar zoals gezegd is deze soort nog niet zo resistent tegen schimmels als laten we zeggen DP’s Frisian Dew of Hollands Hoop. Die soorten zijn dan ook al wat langer in de roulatie. Het mag vanzelfsprekend verwacht worden, dat ook deze Forrest Dream op dat gebied steeds beter zal worden, waarbij ze die heerlijke smaak en high hopelijk zal behouden.

Forest Dream groeit snel en maakt veel zijtakken aan, in de volle grond produceert ze daardoor enorme oogsten en kan ze onder de juiste omstandigheden wel 4 meter hoog worden! De meeste exemplaren halen dat echter niet en worden zo’n anderhalf tot twee meter in hoogte. Is de bloei goed op gang dan gaat het snel en zit ze binnen een mum van tijd vol met plakkerige glimmende kristallen. Genieten zul je met deze soort zeker, de smaak is superzacht, zoet en de sativa high is energiek, een echte droom om te roken.

Soort: sativa dominante hybride

Geschikt voor: buiten, binnen en in kassen

Bloeifase: 8 weken

Geslacht: gefeminiseerd

Oogst: XL

Zadenbedrijf: Dutch Passion

(advertenties)