(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Je zou wellicht denken dat er een White Widow, White Russian of Great White Shark aan deze Bud Babe ten genetische grondslag ligt, maar niets van dat alles. White Ice dankt haar naam weldegelijk aan haar dikke laag plakkende witte harskristallen maar is dus geen directe familie van een van de bekende Witte Wietsoorten.

Ice in White Ice staat trouwens voor Indica Crystal Extreme, waarmee de makers nog maar eens benadrukken dat het zonder twijfel om een soort gaat met heel veel heerlijke THC-kristallen. Een commerciële soort dus, maar daar zijn we dus geenszins vies van hier.

White Ice is een snelgroeiende cannabissoort met dikke stammen en evenredig dikke toppen. De soort heeft zo’n 80% uit indica genen, dat het snelgroeiende en compacte karakter veroorzaakt. Ze komt voort uit een drietal soorten, te weten Northern Lights, Dutch Skunk en een originele Afghaanse hasjplant.

White Ice groeit uit tot een compacte stevige plant die in bloeitijd langzaam maar zeker steeds meer weg krijgt van een soort kleine kerstboom die bedekt is met een laagje witte sneeuw. De ijzige uitstraling van de toppen is prachtig om te zien en geven zelfs de kleinste topjes een heerlijk smaak en high.

White Ice heeft een penetrante zoet-pikant aroma en geeft een krachtige fysieke stone maar verdoofd niet echt zoals de klassieke witte wietsoorten doen.

Soort: indica (80%) dominante hybride

Ouders: Northern Lights x Dutch Skunk x originele Afghani hasjplantvariëteit

Bloeitijd: 8 weken

Geslacht: gefeminiseerd

Hoogte: 70 – 90 cm

Effect: Krachtig maar niet echt verdovend, ondanks de fysieke stone

THC-gehalte: Zeer hoog

Zadenbedrijf: Organic Earth

(advertenties)