(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Een droom om te kweken deze Chocolope. De soort laat zich ondanks haar sativa genen gemakkelijk kweken. Ze wordt wel groot dus in een beperkte ruimte zul je haar wat moeten temmen. Maar met onze kweektips uit “Zo houd je ook sativa en Haze laag” moet dat geen enkel probleem zijn. 

Chocolope komt voort uit een vrouwelijke Original Chocolate Thai en een mannelijke Cannalope plant. Terugkruisen heeft ervoor gezorgd dat de Chocolope na 8 tot 9 weken is af te bloeien. De strain heeft die uitzonderlijke chocolade smaak die in de jaren 80 zo populair was. De soort heeft niet heel veel haze genen maar dat is ook absuluut niet nodig.

Met deze soort haal je een echte cupwinnaar in huis want: eerste plaats in de Hydro Highlife Cup van 2008, tweede sativa in de HT Cannabis Cup in 2010, tweede coffeeshopwiet HT Cannabis Cup in 2007, tweede hydrowiet op de Highlife Cup in 2007, tweede buitenwiet op de Spannabis in 2011, derde hydrowiet op de Highlife Cup in 2009, derde coffeeshopwiet in de HT Cannabis Cup in 2008, derde plaats binnenwiet in Buenos Aires in 2011, derde plaats bio binnenwiet op Spannabis 2008, derde plaats in de Hollyweed cup in 2006 en last but not least is de Chocolope in 2007 door Hightimes ook nog eens uitgeroepen tot soort van het jaar!

Ouders: OG Chocolate Thai x Cannalope Haze

Soort: 95% sativa, 5% indica

Bloeitijd: 8 tot 9+ Weken

Opbrengst: 500-600g/m2

THC: Hoog thc percentage

Seed company: DNA Genetics

(advertentie)