(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Glazen bongs en bubblers zijn te gek om meerdere redenen. Ten eerste wordt je er knetterstoned van, wat op zich al een legitieme reden is om er een aan te schaffen. Maar een glazen waterpijp stelt je ook in staat om wiet puur en tabak-loos te roken zonder dat je hoest en roggelt als een zeehond. Veel bubblers zijn echter duur en te groot om mee op pad te nemen, maar deze dus niet…

De meeste cannabisliefhebbers blowen hun joints in de lage landen nog steeds met tabak en dat is jammer. Aan de andere kant wil bijna iedere sigarettenroker uiteindelijk ook graag stoppen met de verslavende en kankerverwekkende tabak en dan helpt het niet wanneer je nog doorgaat met het roken van tabaksjoints. Verdampers zijn een geweldig en smakelijk alternatief, maar geven je niet dat ouderwetse rookgevoel wat je soms toch een beetje mist.

Pure wiet is beter!

Een bong of bubbler is dan een geweldige uitkomst, je hoeft er niet zoveel wiet in te doen als wanneer je op pure joints zou overstappen en de rook wordt ook nog eens door het water gefilterd en gekoeld. Bong hits maken je superstoned en de afwezigheid van de tabak maakt je high kristalhelder. Je kunt er trouwens ook gewoon hasj mee roken, in tegenstelling tot het pure joint-alternatief. Heb je nog meer redenen nodig om wiet voortaan puur te roken?

bubbler-glass-swirl

Voor slechts 9,50 kun je voortaan overal puur en watergekoeld genieten.

 

Draagbaar en betaalbaar

Het enige nadeel aan de meeste glazen bongs en bubblers is alleen dat ze vaak erg prijzig en groot en breekbaar zijn. Hierdoor neem je ze niet zo makkelijk mee en ben je buitenshuis alsnog aangewezen op pure joints. Een Bubbler Glass Mini Swirl biedt dan uitkomst. Dat is een glazen mini waterpijpje die er niet alleen geweldig uitziet dankzij het patroon van kleurige regenboog-swirls, maar ook maar 9,50 kost. De lage prijs in combinatie met het kleine formaat zorgt ervoor dat je hem gemakkelijk meeneemt om overal van je favoriete watergekoelde wiet of hasj te genieten. En mocht je hem per ongeluk toch eens stuk laten vallen dan is er geen vuiltje aan de lucht want voor hetzelfde geld koop je gewoon een nieuwe, ja toch.

De bongs op microformaat (15 centimeter) zijn stuk voor stuk uniek door het kleurige patroon en vakkundig handwerk. Ze bestaan voor de volle 100% uit hard borosilicaatglas zodat je absoluut niets anders proeft dan een pure wietsmaak, wij zijn fans!

Je koopt de Bubbler Glass Mini Swirl hier bij Azarius.nl, zoals gezegd voor minder dan een tientje. Bubbel ze!

(advertentie)