(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het is vandaag precies twee weken geleden dat Dokter groen zijn Ultimate plant in de RollingStoned G-Kit op een strikt 12 uurs lichtregime zette. Vorige week zagen we daardoor al dat de plant een behoorlijke vlucht nam en nu zijn ook de eerste bloeiverschijnselen in de kast zichtbaar.

Hallo cannabisvrienden, hier ben ik weer met een nieuwe update vanuit mijn kleine kweekkast voor 1 plant. En een leuke, want het begint nu leuk te worden. Ik heb de eerste bloeiharen namelijk mogen spotten vanmorgen, iets waar we de komende weken hopelijk steeds meer van zullen zien. Hier een aantal foto’s zodat jullie het ook kunnen zien.

eerstebloei

De eerste zichtbare bloei!

Je ziet dat de plant ook weer een weekje verder is gegroeid, en ik heb vandaag dan ook weer het een en ander naar beneden gebogen. En omdat het scrogrek wat ik heb gekocht toch enigszins grof gemaasd is gebruik ik daarbij wat binddraad van het tuincentrum, dat werkt heel gemakkelijk en het draad zelf is lekker dik zodat het niet in je plant kan gaan snijden. En het kost maar iets van 1,50 euro.

Voeding

Nu mijn plant aan het bloeien is ben ik ook begonnen met het geven van wat voeding. Eerst voorzichtig met een EC waarde van 1,2. Ik geef als basis bloeivoeding ATA TERRA MAX. Later zal ik ook nog Bloombastic toevoegen, dat is een bloeistimulator voor de laatste zes weken. ATA TERRA MAX is een complete bloeivoeding voor de teelt op aarde van Atami. Wilma’s Garden verkoopt een complete box waar alle voeding, Bloombastic en toevoegingen inzitten die je bij een cyclus nodig kunt hebben.

En daarmee besluit ik deze update vanuit mijn kleine kweekkast voor 1 plant, tot volgende week.

Dokter Groen

(advertenties)