(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Spectaculair THC-drama in Los Angeles: een oma en haar kleinkinderen hadden geen zin om te koken bestelden een lekker pizza met champignons. Nadat ze de vette hap hadden opgepeuzeld bleek er een gratis extraatje meegeleverd te zijn…

Oma Ava Farley en haar 'bezeten' kleinzoon Clintay Jones

Oma Ava Farley en haar ‘bezeten’ kleinzoon Clintay Jones

Of het gezien de afmetingen van oma Ava Farley verstandig was om pizza te eten (zie foto), laten we gemakshalve even in het midden, maar nadat het fastfood geconsumeerd was speelden zich rare taferelen af in haar huis. Kleinzoon Clintay Jones (10) begon volgens oma spontaan te schelden, gek te praten (dat is dan blijkbaar weer iets anders) en rende naakt naar buiten!

“Ik begon me duizelig en gek te voelen”, vertelde de bezeten jongen later tegen nieuwszender CBS. Watskeburt?!

In de urine van oma en kleinzoon werden sporen gevonden van… marihuana. Had de familie soms aan de bong gehangen als dessert? Nee hoor, beweerde Ava, het enige wat ze naar binnen hadden gewerkt was die pizza met champignons. En om het nog allemaal wat spookier te maken, de twee kleindochters van oma hadden nergens last van gekregen, terwijl zij toch ook hun kindertandjes in de vette pizzapunten hadden gezet.

Pizzaboer op politiematje

Maar wacht effe, die hadden de champignons eraf gepeuterd. Dus er moet iets mis zijn geweest met die dingen, bedachten oma en dokters eensgezind in het ziekenhuis. Ava kon er niet om lachen en heeft aangifte gedaan. De betreffende pizzaboer werd uiteraard alras op het politiematje geroepen. Maar Eduardo Selbereo is heel stellig: “Niemand rookt hier marihuana!”

Waardoor de natuur ons maar weer eens met een nieuw mysterie opzadelt: word je stoned van champignons?

 

 

(advertentie)