(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Wie denkt dat zijn spullen veilig liggen in een kluisje op een NS-station heeft het mis. Het blijkt namelijk dat medewerkers van de afdeling Veiligheid & Service – zonder toestemming – jouw kluisje checken. En dat kostte alvast één reiziger zijn wiet afgelopen weekend!

Twitterdiarree

Gelukkig weten we dankzij de schijnbaar onbedwingbare neiging om alles maar de wereld in te twitteren dat we voortaan beter geen geestverruimende zaken in de NS-kluisjes kunnen stashen. Nou is het nog tot daarentoe dat ze bij de spoorwegen nauwelijks weten hoe ze bij slecht weer een trein op tijd moeten laten rijden, maar dat ze ook al ongevraagd stiekem controleren wat je als reiziger in je bagagekluisje bewaart… bah bah bah.

Kluizenkijkers

En we hebben het niet over terroristen die alvast hun bomgordeltje op de plek des gewenste onheils droppen, we hebben het over een paar zakjes wiet mensen! Over naar Arnhem, dat voor zover wij weten de primeur van de kluizenkijkende NS-medewerkers heeft.

Er staan overigens wel mooi 2 koeien van spelfouten in het NS-tweetje (softdrugs is meervoud en ‘bedoelt’ moet natuurlijk met een d), maar daarover zullen we maar niet te veel emmeren… het is al erg genoeg zo. Je bent dus vanaf nu gewaarschuwd: don’t trust the NS(B)!

(advertentie)