(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Afgelopen weekend meende een wietteler in Drenthe dat het wel oké is om de restanten van een kweekcyclus pardoes in een natuurgebied te dumpen. En niet zo’n beetje ook, het gaat om liefst 150 vuilniszakken vol… belachelijk gedrag!

Boze boswachter vindt 150 zakken wietafval

Over naar het doorgaans zo vredelievende en mooie plaatsje Deurze in de provincie Drenthe. Volop groen daarginds en natuurlijk wordt er ook door de bewoners in deze contreien wiet gekweekt. Niks mis mee natuurlijk, maar wel als je zo’n ongelooflijk lompe hufter bent die zijn afval stomweg in het Aa-gebied dumpt.

Het was boswachter Kees van Son die op zijn zaterdagse rondje door het schitterende natuurgebied op de enorme berg vuilniszakken stuitte. Op twitter schreef hij later zijn woede over dit staaltje huftergedrag van zich af:

Slecht voor de natuur

De boze boswachter heeft nog nooit zo’n grote hennepafvaldump gezien (wij trouwens ook niet), vertelt ie tegen RTV Drenthe. Bovendien is het vanzelfsprekend slecht voor de natuur. ‘Er zitten onder meer bestrijdingsmiddelen in, dus de rotzooi kun je niet laten liggen. Dit wil je niet in je drinkwater krijgen’, aldus Van Son.

En boswachters hebben het ook druk en kunnen hun tijd wel beter gebruiken. ‘We steken onze tijd liever in de natuur in plaats van in het opruimen van andermans rommel’, briest de natuurbeschermer terecht. Of de dader(s) ooit gepakt word(en) is maar de vraag, eventuele sporen zijn door de regen weggespoeld…

Bah. Met zulke lompe kwekers krijgen alle vredelievende en zichzelf en de natuur respecterende cannabis liefhebbers een slechte naam. Dus namens ons allen een BIG FUCK YOU 🙁

Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)