(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Iedere zichzelf respecterende cannabisliefhebber heeft thuis wel een stash box, of anders op zijn minst een vast plekje om de broodnodige wiet en parafernalia te bewaren. Maar wat nou als je buiten de deur gaat blowen? Doe je dan een snelle greep in je stash box, of neem je gewoon alles mee in deze handige, geurdichte Gorilla Bag van – we verzinnen het echt niet – Apestoned?

Als je regelmatig van een jointje geniet dan heb je waarschijnlijk ook wel een stash box thuis. Ga je op bezoek dan is zo’n kistje met parafernalia echter niet handig om mee te nemen. Uiteraard kun je dan gewoon even je zakken vullen met alles wat je nodig denkt te hebben maar dat is ook niet altijd handig. Je zakken puilen uit van de vloeitjes, voorgedraaide joints en de wiet die je ook met mondkapje op nog in de hele trein of bus ruikt. Dat kan beter want voor thuis én voor onderweg is er nu de Gorilla Bag, een geurdicht etui met ruimte voor al je blowersbenodigdheden.

Gorilla Bag

Zie je het al voor je, met je houten stash box naar een feestje of de coffeeshop? Nee, dan is de Gorilla Bag van Apestoned echt een stuk handiger. Die is namelijk speciaal gemaakt voor mensen zoals wij, om al je parafernalia en je wiet geurvrij overal mee naartoe te nemen. Dat niet alleen maar hij maakt het draaien van een jointje op locatie ook stukken makkelijker want hij bevat ook een handige rolling tray.

Liever helemaal niet draaien als je ergens op bezoek bent? Dan draai je toch even van tevoren en neem je je eigen voorgedraaide joints gewoon mee in een van de twee meegeleverde joint houders. De Gorilla Bag bevat verder ook een grinder, en een afsluitbaar doosje voor je wiet. Kortom, alles wat je als cannabisliefhebber maar nodig kunt hebben, geurloos binnen handbereik.

Duurzaam

De Gorilla Bag is van een degelijke kwaliteit en geur- en spatwaterdicht, zodat je al je draaispullen droog en onopgemerkt met je mee kunt nemen. En ook voor gewoon thuisgebruik is het etui van Apestoned trouwens ontzettend handig. Al je wietspullen veilig en geurloos opgeborgen maar ook zó gepakt als je het nodig hebt. Nooit meer zoeken naar een oud tijdschrift om op te draaien, en geen gekruimel bovendien.

De Gorilla Bag is gemaakt van duurzame materialen om een lange levensduur te garanderen. Er is zo min mogelijk plastic gebruikt, en het plastic dat wel gebruikt is ecologisch afbreekbaar. Hij wordt geleverd met een grinder, doosje voor wiet of hasj, twee joint houders, een rolling tray en een extra flanellen bewaartasje.

De Gorilla Bag van Apestoned kost €29,95 en bestellen kan hier op Sirius.nl

(advertentie)