(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Begin de dag met een lach. En wel om de hilarische stuiptrekkingen van de spaarzame aanhangers van de good old War on Drugs. In Nederland hebben we natuurlijk minister Ivo Opstelten, maar volgens ons is zijn geloofsbroeder Carlton D. Turner in Flordia nog hilarischer.

Carlton Turner is net als minister Opstelten een stugge zeventiger, die met zijn denkbeelden ergens diep in de vorige eeuw is blijven hangen. Onder de legendarische rechtse president Ronald Reagan – je weet wel, die van het Star Wars raketschild en de uitspraak dat de Sovjet-Unie ‘”het Rijk van het Kwaad is” – was Carlton een van de belangrijkste uitvoerders van de drugsoorlog. Dat ging zover dat Amerika militairen inzette in andere Amerikaanse landen en draconische straffen uitdeelde aan eigen burgers die de drugswetten overtraden.

Ouderwetse anti-wiet propaganda

Nu woont die goeie ouwe Turner, net als veel andere bejaarde Amerikanen trouwens, in de sunshine state Florida. En laten ze daar nou net dit jaar gaan stemmen over legalisering van medicinale cannabis. Die is inmiddels al legaal in 23 staten, dus het werd zo langzamerhand ook tijd dat ze in Miami en omstreken aansluiten bij de realiteit van 2014. Maar niet als het aan Carlton Turner en zijn organisatie Drug Free Florida ligt. Ondanks dat de peilingen een makkelijke overwinning voorspellen voor de voorstanders van mediwiet, gooit Turner er ouderwets wat propaganda campagnes tegenaan, waarvoor een zekere Jozef Stalin zich geenszins geschaamd zou hebben.

Op internet plaatste Drug Free Florida advertenties waarin wordt gewaarschuwd voor de gevaren van legalisering van wiet. Om de leukste 2 gevaren vast te verklappen: stonede mensen worden makkelijk verkracht en van blowen word je homo!

daterape

(advertentie)