(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Zeg, heb je die mooie nieuwe Gorilla Bags al gezien? Zo niet, dan moet je echt even opletten. De Gorilla Bag is namelijk een handige en geurdichte opbergplek voor parafernalia en wiet, en kun je in maart gratis laten bedrukken met een persoonlijke tekst. Niemand zal ooit nog ongevraagd met zijn handen aan jouw wiet(spullen) zitten!

Zonder gekkigheid, de Gorilla Bag is echt een handige opbergplek voor je wiet en je vloeitjes. Netjes alles bij elkaar en bij de hand, en geurdicht ook nog eens. Het etui is gemakkelijk mee te nemen en wordt in Nederland met liefde voor jou en de natuur gemaakt. In de Gorilla Bag vind je een degelijke rolling tray, twee joint houders, een grinder en een afsluitbaar potje voor je wiet. Eigenlijk alles wat je als cannabisliefhebber maar nodig kunt hebben.

Apestoned met je eigen Gorilla Bag

De meeste wietrokers hebben thuis wel een bakje met wietspullen, ook wel parafernalia of rokersbenodigdheden. Erg handig is dat echter niet want wat doe je als je op stap gaat? Neem je dan je hele kist mee? En als je verder net zo slordig bent als ons, dan raakt er ook altijd wel een cruciaal onderdeel van je volgende joint zoek. Daarnaast zijn de meeste cannabiskistjes of bakjes niet geurdicht, dus kan iedereen wel raden waar je je wiet verstopt.

De mensen van de Nederlandse firma Apestoned (what’s in a name?) vonden dat dat wel beter kon. En dus bedachten ze de Gorilla Bag. Een strak ontworpen en degelijk vervaardigd geurdicht etui, die alle essentials bevat die je als cannabismens nu eenmaal nodig hebt. Gemaakt van degelijke materialen en zo min mogelijk plastics, en het plastic dat wel gebruikt is ecologisch afbreekbaar.

Personaliseer gratis met speciale actiecode!

Als je nog geen Gorilla Bag hebt dan komt dat goed uit. Wie namelijk in maart bestelt die kan het etui gratis door Apestoned laten personaliseren. Maak dus gebruik van de speciaal daarvoor aangemaakte actiecode MAART2022 bij je bestelling, en bedruk de wiettas gratis met een persoonlijke tekst.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een Gorilla Bag met je naam erop, of die van een vriend of vriendin aan wie je hem cadeau doet? Of de naam van je favoriete stad, coffeeshop, wietsoort, of natuurlijk gewoon Asbak39 zoals iemand kennelijk deed. Wat voor tekst je kortom ook bedenkt, bij Apestoned zetten ze dat gratis op jouw nieuwe Gorilla Bag. Hij wordt zogezegd geleverd met een grinder, doosje voor wiet of hasj, twee joint houders, een rolling tray en een extra flanellen bewaartasje.

De Gorilla Bag kost €29,95 maar de bedrukking is helemaal gratis wanneer je bestelt op Apestoned.nl en de speciale code MAART2022 gebruikt.

(advertentie)