(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als je liever hasj rookt dan wiet, dan ken je de struggle van het brokkelen waarschijnlijk maar al te goed: hasj onder je nagels, brandgaten in je kleding en blaren op je vingertoppen. Tja, je moet er wat voor over hebben maar niet met de ZenPen. Dat is een Nederlandse uitvinding en grinder voor alle soorten hasj, van plakkerige Afghaan tot een hard geperste Maroc.

De grinder voor wiet is gemeengoed geworden, en er zijn dan ook niet veel wietrokers meer te vinden die wiet nog met hun vingers verbrokkelen. Hasjliefhebbers daarentegen kennen de ontberingen van het handmatig brokkelen maar al te goed. Je herkent ze aan hun zwarte vingertoppen met blaren, vieze nagels en brandgaten in hun kleding…

Hasj is dan ook een lastige substantie om klein te krijgen. Ten eerste zijn er verschillende kwaliteiten hasj met hun eigen moeilijkheden bij het brokkelen. De plakkerige zachte hasj kun je nauwelijks verkruimelen, en wordt dan ook meestal tot rolletjes gerold. Harde en geperste hasj moet je eerst verwarmen, waarbij je gemakkelijk je vingers verbrandt. Maak je er kleine hasj-keuteltjes van dan scheelt dat, maar die vallen dan weer vaak als gloeiende kooltjes uit de as van je joint, met allerlei brandgaten in je kleding tot gevolg. Was er maar een grinder voor hasj…

ZenPen

ZenPen is een stijlvolle roestvrijstalen grinder voor hasj.

ZenPen

Enter de ZenPen. Een Nederlandse uitvinding en grinder speciaal voor hasj. Nou ja, grinder? De ZenPen vermaalt je hasj niet maar het wel een stuk fijner voor je. Het is een stevige roestvrijstalen pen waarmee je alle soorten hasj klein kunt krijgen. Dat rookt niet alleen veel lekkerder maar is ook efficiënter in gebruik, omdat de hasj nu veel beter brandt.

De ZenPen bestaat uit een holle pen met een scherpe punt, en een interne pin waarmee je hasj kunt snijden en uit de ZenPen drukt. Verhit de punt van de pen even met een aansteker en druk hem gewoon een paar keer in je hasj tot je genoeg hebt verzameld. Steek de interne pin nu aan de achterkant in de ZenPen, en druk daarmee eenvoudig een mooi rolletje hasj uit de pen. Met het ronde mesje aan de achterkant van de ZenPen kun je het rolletje hasj nu in kleinere stukjes verdelen. Ook kun je hier direct kleine stukjes hasj mee afschaven. Afijn, kijk zelf maar hoe gemakkelijk deze grinder voor hasj in gebruik is.

 

Onverwoestbaar en discreet

In zijn strakke roestvrijstalen pen-vorm is de ZenPen een mooie en discrete grinder voor hasj die je gemakkelijk overal naartoe neemt. Hij is zowel met harde als zachte hasj te gebruiken, en maakt mooie kleine brokjes met een groot brandoppervlak. Hierdoor brandt en rookt hasj beter, en veel efficiënter. De pen weegt slechts 15 gram, is 7 centimeter lang en 8 millimeter breed. De snijpunt heeft een binnendiameter van 2 millimeter.

Zeg dus maar vaarwel tegen brandgaten, blaren en vieze plakkerige vingers met de ZenPen. Hij kost slechts €24,90 en is te bestellen op Dutch-Smart.nl.

(advertentie)