(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Voor de meesten onder ons zal het geen breaking news zijn, maar toch leuk dat het weer eens bevestigd wordt door anderen: cannabis consumenten hebben meer zin in seks én ze doen het ook daadwerkelijk vaker dan mensen die zich geheel onthouden van wiet. 

Wat presteren Betty’s Eddies in bed?

Ter gelegenheid van Valentijnsdag kwam het Amerikaanse edibles merk MariMed’s Betty’s Eddies met de resultaten van een enquete op de proppen. Het bedrijf maakt negen verschillende soorten vegan snoepjes met echt fruit, echte groenten en vooral echte THC erin. Het veldwerk voor de snoepjesmakers werd uitgevoerd door peilbureau The Harris Poll.

De smaak Smashin’ Passion moest met de dag der liefde natuurlijk wat extra gepromoot worden, vandaar. Om de zaak nog wat op te krikken in de media, slingerde men er zelfs een persbericht uit met de welluidende titel: ‘Survey Commissioned by MariMed’s Betty’s Eddies Brand Conducted By The Harris Poll Finds Cannabis Consumers Have Sex More Often‘.

Tweederde van blowers krijgt er (zijn/haar) zin in

Eind januari van dit nog prille jaar 2022 werden er 1.967 volwassenen ondervraagd, waarvan zich er 763 trots cannabis consument noemen en daarbij wordt ‘cannabis’ gezien als ‘producten met veel THC erin’.

Om maar gelijk goed te beginnen: cannabis consumenten rapporteren dat ze meer seks hebben. De helft van de blowers zegt dat ze ‘meerdere malen per week of vaker’ van bil gaan en dat percentage geluksvogels bedraagt bij de niet-cannabis ingewijden slechts 35 procent.

Uit de vrolijke enquete blijkt dat 65% van de seksueel actieve cannabis consumenten het erover eens is dat de wiet hun seksleven verbetert. Daarbij zegt 67% dat cannabis ook goed helpt om in de juiste stemming te komen voor een potje blootworstelen.

Om even af te koelen, kijken we eerst naar een paar seconden Insta-film:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Betty’s Eddies Official (@bettyseddiesofficial)


Wiet is beste natuurlijke geilmakertje, vindt de meerderheid

Ook grappig wel: een meerderheid – zij het met 51% de krapst mogelijke, maar toch – van de respondenten die cannabis gebruikt gelooft dat het een ‘natuurlijk afrodisiacum’ is. Dat betekent volgens Wikipedia: ‘een middel dat wordt gebruikt met het doel de geslachtsdrift te stimuleren’.

Bijna een derde van ons leeft zelfs de overtuiging dat ‘wiet het meest effectieve natuurlijke afrodisiacum’ is dat bestaat! Meer dus dan chocolade (16% of oesters (12%).

De populairste transportmiddelen voor de THC zijn niet verrassend roken (puur vooral in de VS), en gezien hun populariteit op de legale markt minder verrassend de edibles. Deze twee consumptiemethoden zijn samen goed voor 52% bij seksueel actieve blowers.

Zoals gezegd weet je bovenstaande wellicht al, liefst uit eigen ervaring. Joepie. Toch leren we ook wat nieuws van hun ‘Smashin’ Passion’ cannabis fruitsnoepje en dat is dat ze er ook iets in hebben gemixt genaamd: horny goat weed.

Nog een plantje met speciale kwaliteiten: horny goat weed… [foto: Traveller70/Shutterstock]

Geil geitenkruid

Bij nader onderzoek blijkt dat ‘geile geiten wiet’ echter te staan voor yet another geslachtsdrift stimulerend kruid in dit briljante liefdessnoepje en dat plantje heet elfenbloem. “In China wordt dit plantje Yin Yang Huo genoemd, wat letterlijk geil geitenkruid betekent. De legende is dat geitenhoeders zagen dat geiten opgewonden werden na het eten van het kruid, vandaar de naam”, aldus de website Superfoodsonline.nl.

Jammer dat dit soort keilekkere snoep in Nederland gewoon verboden is, en nog wel in opdracht van onze overheid die vindt dat een cannabisplant tot de ondermijnende soorten behoort die onze samenleving in gevaar, zo niet aan het wankelen, brengen. Waar blijft dat tribunaal wanneer je er echt een nodig hebt? – geintje mensen, niet gaan twitteren a.u.b.
(advertentie)