(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

In zijn kleine kweektent creëert onze eigen Elmo een heuse mini sea of green met negen Amnesia stekjes. Je zou het ook een lake of green kunnen noemen maar hoe je het ook noemt, feit is dat zijn tentje hiermee straks lekker vol staat met Amnesia Haze.

Hallo cannabisvrienden! Omdat ik mijn tentje vol heb gezet met liefst 9 stekken, kan ik zonder een lange voorgroei periode, toch een tentje vol met toppen kweken. Het is een commerciële kweekmethode maar dan in het klein op hobbyschaal en het werkt eigenlijk perfect.

4

Ik hoefde doordat ik wat meer plantjes heb gezet niet lang voor te groeien en dus staan de dames nu al twee weken te bloeien. De 15o Watt metaal halide lamp blijft nog een dag of twee hangen. Daarna vervang ik hem voor de 150 Watt HPS lamp. Dit omdat de metaal halide lamp een wat blauwer licht geeft dat beter geschikt is voor de groei en een HPS lamp wat roder licht geeft, wat weer beter is om onder te bloeien.

5

De 9 planten zijn de afgelopen week een flink stuk gegroeid, alhoewel 2 dames een klein beetje moeite hebben om de rest bij te houden, maar dat geeft niet. Zodra ze helemaal uitgegroeid zijn, zal ik de planten mooi verdelen zodat de tent gelijkmatig vol staat en de planten optimaal gebruik kunnen maken van het licht. De eerste bloei is al goed te zien en dus heb ik de dames deze week voor het eerst wat voeding meegegeven. Een twee-componenten bloeivoeding van Advanced Nutrients, Sensi Bloom A en B. Iedere plant heeft 150 milliliter voedingswater gehad, ik wissel de voeding af met gewoon water zodat ze om de dag gewoon water en om de dag voedingswater krijgen.

Aan het einde van deze week zal ik de dames aan de onderkant wat snoeien om de energie naar de hoofdtoppen te sturen. Dieven heet dat, maar dat zien jullie volgende week, tot dan!

Elmo

(advertenties)