(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Waar je zoal niet tegenaan kan struikelen als je wat doelloos over het internet surft. Een website waar je je favoriete wietfoto op canvasdoek kunt laten drukken bijvoorbeeld, of op een vette poster. De mogelijkheden om je huis een coole cannabis look te geven zijn schier eindeloos!

Ook je eigen wietfoto

Het is weer eens wat anders dan de IKEA-posters of het schilderij van het huilende zigeunervrouwtje, deze decoratiemogelijkheden op canvas en poster van Pixers – your wall and stuff. Dikke vette wiettoppen, mooi belichte wietplanten, het wereldberoemde wietblad silhouet of iets cannabisachtigs in reggaekleuren. Of als er niets van je gading tussenzit, dan upload je gewoon je eigen schitterende budfoto, plantenkiekje of een plaatje van je vriend(in) tussen de oogst!

Eindeloos variëren

De variatiemogelijkheden zijn eindeloos, zowel wat betreft afmetingen – van de kleinste van 30 x 20 centimeter tot het allergrootste muurvullende posterformaat van 160 x 120 centimeter – als het materiaal. Je kan je favoriete wietfoto laten printen op canvas, PVC, plexiglas, aluminium of op een poster en daarna inlijsten. De foto kan je desgewenst ook in deeltjes hakken, zodat je een 2/3/4 of zelfs 5-luik krijgt…

Geinig kan het zijn om je kleurenfoto om te zetten in zwart-wit of old school sepia (je weet wel, dat iets bruinige/vergeelde tintje over een foto). En mocht je onverhoopt niet de hele foto leuk vinden, dan kan je zelfs je eigen kader kiezen!

Fröbelen met je wietfoto’s

Kortom, geen kamer in je huis hoeft er voortaan nog saai en cannabisloos uit te zien 😉

Meer informatie en zelf alvast wat spelen met je favo wietfoto kan HIER op de website van Pixers

2b761445cc

 

(advertenties)