(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Hoe lekker het gaat in Amerika met legale wiet vraag je? Nou, het is werkelijk waar smullen. Neem Potbox, een thuisbezorgservice voor medicinale cannabis gebruikers in Californië. Het stelt geen reet voor om zo’n mediwietkaart te krijgen daar, dus bijna elke blower kan zich inschrijven voor de maandelijkse portie eersteklas cannabisproducten!

Medicinale cannabis

Hoewel de inwoners van de staat Californië in november gaan beslissen of ook recreatieve cannabis gelegaliseerd moet worden, is het er nu al feest voor de ware connaisseur. Iedereen die ergens – al is het maar een beetje – last van heeft kan vrij eenvoudig een doktersrecept voor medicinale cannabis krijgen. Op dit moment bezitten al meer dan 600.000 ‘patiënten’ in Californië een wietrecept! En met die kaart kan je dan bijvoorbeeld bij Potbox klant worden, een premium marijuana subscribtion club.

Biologisch geteeld

Goedkoop is het niet direct met 150 dollar per maand, maar dan krijg je wel top-of-the-bill wiet, het moet gezegd. Je kan zelf kiezen uit diverse strains, die allemaal ‘ethisch verantwoord’ geteeld worden bovendien. Of zoals Potbox het zegt: ‘sun-grown, chemical-free farming practices using only organic soil, nutrients, compounds and fertilizers yield better cannabis and a cleaner Earth.

b

14 gram topwiet + 2 joints

Iedere maand mag je 2 soortjes pikken, waarvan je dan in een luxe verpakking (het oog wil ook wat nietwaar?) een quarter-ounce  krijgt thuisbezorgd, ofwel twee keer 7 gram. Daarnaast zitten er twee perfect gedraaide luxe voorgedraaide puurjoints, direct krakend vers van de wietplantage verpakt. Dus eigenlijk is dat een gram of 18 superklasse wiet voor 150 dollar, wat dan best meevalt qua prijs-kwaliteit verhouding… én je hoeft er niet eens voor uit bed te komen.

b2

Man man, wat is het leven toch mooi als wiet legaal is 😉

(advertenties)