(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Ha, net goed! Politieagenten die op 5 augustus in Kostroma in Rusland een cannabisplantage wilden ontruimen kwamen daarbij voor een pijnlijke verrassing te staan. Bij de plantage stonden namelijk ook een paar bijenkorven waarvan de bewoners het hele idee van de ontruiming maar niks vonden.

De kleine bewonertjes van de bijenkorven bij de plantage waren zo agressief dat de koppers met de spreekwoordelijke staart tussen de benen op de vlucht moesten. Jammer genoeg kwamen de Russische blauwhemden terug met beschermende kleding om de  500 wietplanten alsnog te ruimen. Toch hebben de bijen de wietplanten dapper verdedigd en de agenten flink en vaak geprikt. Een vrouwelijke agente kreeg een gemene prik in haar nek.

Agent ruimt wietplanten noodgedwongen met een imkerpak

Agent ruimt wietplanten noodgedwongen met een imkerpak

Agent Valery Vekhov vertelt hoe het eraan toe ging bij de ontruiming. “Toen we bij de plantage aankwamen, zagen we dat er ook een aantal bijenkorven stonden. We probeerden de wietplanten te ruimen toen de bijen ons agressief aanvielen. We moesten vluchten om beschermende pakken te halen bij de eigenaar.”

Er stonden in totaal ongeveer 500 buitenplanten op de plantage waarvan sommigen wel twee meter hoog waren. De eigenaar van het stukje grond hield echter vol dat hij niets illegaals deed. Toen de mannen in de blauwe pakken hem vroegen waarom hij de wietplanten niet had weggehaald zei hij grappig genoeg dat hij het veel te druk had met de verzorging van de bijen.

Mocht je dus nog een paar buitenplanten hebben staan die wel wat bescherming kunnen gebruiken, denk dan ook eens aan de kleine zwart geel gestreepte vriendjes 😉

 

(advertenties)