(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een Amsterdammer bracht zijn buren vooraf netjes op de hoogte dat hij ging verbouwen. Alleen zei de slimmerik niet dat het wiet was wat hij ging verbouwen in het pand wat hij huurde in Middelharnis. Een handige afleidingsstrategie van de Amsterdammer.Die helaas alleen niet werkte want zijn verbouwing draaide woensdag 6 augustus op een inval uit.

De Amsterdammer stuurde zijn buren – snugger als hij was – een brief waarin stond dat hij in het voormalige restaurant dat hij onlangs had gehuurd een galerie wilde openen en daarvoor een half jaartje moest verbouwen. Handig want dan kon hij ook meteen een paar hekken rond het pand plaatsen. Voor de verbouwing zeg maar.

Omwonenden hadden de politie al eerder gewaarschuwd en agenten hielden het pand in de gaten. De huurachterstand van de Amsterdammer hielp vermoedelijk ook niet erg bij het geheimhouden van zijn plantjes.

Bij de inval bleek dat het pand aan de binnenkant wel flink was beschadigt, maar dat kan naar onze mening niet veel met het verbouwen van wiet te maken hebben want de Amsterdammer had maar 15 tot 20 plantjes staan. Deze planten waren volgens ons trouwens niet eens voor de wiet, maar voor zaad want er staan een paar mooie mannetjes op de pliessiefoto’s.

Jammer genoeg zijn de planten uiteraard vernietigd. Het was de tweede oogst want er lag ook wat wiet te drogen in het pand.

(advertenties)