(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Nieuw: een elektronische sigaret – goed voor 500 puffs – met de authentieke geur en smaak van cannabis. Alleen, er zit dus geen wiet in, maar wel terpenen! Wat deze E-njoint daarmee 100% legaal maakt en bovendien geschikt voor alle leeftijden…

Van Nederlandse bodem

10247352_433694073448792_5221012276827309947_nHet bedrijf E-njoint is zo Nederlands als maar kan. Vorig jaar lanceerde men al ‘s werelds eerste elektronische joint, die volledig bestond uit natuurlijke fruitsmaken. Sindsdien werd er “in het geheim gewerkt aan de ontwikkeling van een unieke, authentieke cannabiservaring, waarbij er is samengewerkt met vooraanstaande cannabis research laboratoriums in Europa en de Verenigde Staten”, aldus de makers.

Terpenen

Door dit onderzoek leerde het bedrijf dat de organische bestanddelen die cannabis haar aroma en smaak geven – terpenen genaamd – ook medeverantwoordelijk zijn voor het sturen en aandikken van de diverse soorten highs die geassocieerd worden met de verschillende wietsoorten. Vandaar dat E-njoint hoopt dat met de ontdekking van deze nieuwe formule er “een kleine revolutie veroorzaakt wordt in de rokerswereld”.

gftOmdat deze cannabis-flavoured elektrische joint overal op aarde 100 procent legaal is (er zit geen cannabis in) en er ook geen nicotine, teer of andere giftige shit inzit, kan en mag letterlijk iedereen op aarde hem ook roken. “Deze e-joint zal een hoop puriteinse regeringen  en autoriteiten wakkerschudden, dat is zeker”, zegt het management.

Mild high-effect

Van het roken van deze elektrische joint krijg je toch een mild high-effect belooft E-njoint ons. Het betreft uitsluitend natuurlijke ingrediënten, die ook al in de voedsel- en drankenindustrie gebruikt worden.De terpenen die gebruikt zijn om een cannabis flavor  te creëren, zijn volledig aangepast om een scala aan effecten te genereren: ontspanning van de spieren, verbetering van het humeur, betere concentratie en meer…

Combineer met echte cannabis

En het mooiste van alles: als je deze terpenen-joint gebruikt in combinatie met echte cannabis, wordt het effect van laatstgenoemde versterkt. Dat zou volgens E-njoint uit onderzoeken blijken, met als bijkomend voordeel dat je dus minder wiet nodig hebt dan normaal om hetzelfde effect te bereiken.

“En voor consumenten die geen cannabis gebruiken voorziet deze E-njoint Cannabis Flavor in een veilig, legaal alternatief dat nog steeds voor mooie momenten zorgt.”

(advertenties)