(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

We zagen hem al op Cannabis Bevrijdingsdag: de eerste elektrische joint ter wereld. Het apparaat ziet eruit als een hele dikke toeter. We stonden alleen even raar te kijken toen we hoorden dat je er niet high van wordt, maar na uitleg van de fabrikant snappen we het. 

De nieuwste joint slaat namelijk een mooie brug tussen de cannabis-scene en de rest van de wereld. Doordat er geen nicotine en andere schadelijke stoffen inzitten maar het apparaat wel de looks heeft van een echte joint kun je er een mooi statement mee maken. In de klas of op kantoor bijvoorbeeld, of bij je schoonmoeder zo je wilt. Bovendien heeft het bedrijf ook andere versies van de elektrische joints. Onder andere eentje die je zelf kunt vullen. Met wietolie bijvoorbeeld. Er zijn ook plannen voor een medicinale elektrische joint met CBD.

ejoint

De eerste elektrische joint

Natuurlijk hebben we de e-njoint uitgebreid getest en het moet gezegd worden, hij smaakt prima en iedereen komt even vragen wat je daar aan het roken bent. Het jointje geeft een ideale aanleiding om een fijn gesprek over cannabis met mensen aan te knopen. Je kunt kiezen uit de smaken watermeloen, passievrucht, aardbei, rode kers, zoete energie en groene appel.

Joints roken in alle vrijheid

Waar een klein land toch groot in kan zijn. De zomer is weer in aantocht een vanuit de hele wereld trekken toeristen naar ons land om te genieten van de vrijheden waar ons land beroemd om is. Sinds kort zijn er ook andere landen waar men ‘om’ is en waar men in alle vrijheid een jointje kan roken. Een ontwikkeling die ongetwijfeld door zal zetten naar andere delen van de wereld. De markt voor de E-Njoint is dan ook enorm.

TGC Trading is de hoofd distributeur van de E-Njoint in Nederland. “We verwachten veel van de E-Njoint,” zeg directeur Rutger Cranssen van TGC Trading, distributeur van de E-Njoint in NL. “Hiermee kun je laten zien waar je voor staat en overal waar je wilt genieten van jouw eigen, legale, elektronische joint.”

Naast de E-Njoint, ’s werelds eerst elektrische pretsigaret, is de groothandel gespecialiseerd in elektronische sigaretten en alle benodigdheden. De E-Njoint is tevens verkrijgbaar als gelimiteerde WK-editie: een oranje variant met een groene voetbal die oplicht bij ieder trekje met als smaak appeltjes van oranje.

Als je de e-njoint wil bestellen kun je terecht op de site van Grasscompany.com. Wil je eerst nog wat meer informatie? Kijk dan op www.e-njoint.com

 

(advertentie)