(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zoals jullie weten loopt er op deze site een oneindige serie met verhalen over wietplantages die op de meest uiteenlopende manieren aan hun einde komen. In het kader daarvan: de deurwaarder die bij je thuis aanbelt!

Uitknijper aan de deur

Jawel, net als je denkt dat je nu wel alle mogelijke oorzaken voor het voortijdige einde van een bloeiende wietkwekerij hebt gehoord, komt er zo’n deurwaarder aan de deur. En wel bij een man in Heerhugowaard, de bewoner van een pand aan de J. van de Veldelaan om precies te zijn. Wat deze plantvriendelijke meneer heeft uitgevreten om zo’n financiële uitknijper aan zijn voordeur te krijgen weten we niet, maar feit is dat de neus van de geldhaai prima werkt.

‘Sterke henneplucht’

En wel zodanig dat hij direct de inmiddels zo beruchte ‘ sterke henneplucht’ opsnoof toen hij de deur forceerde met behulp van een politiemedewerker, zo rond het middaguur (deurwaarders hebben de neiging altijd rond etenstijd of voetbaluitzendingen te komen lijkt het wel)…

Schermafbeelding 2016-05-31 om 10.44.37

Omdat een deurwaarder alleen geld en spullen mag stelen, eh pardon… in beslag mag nemen werd er een beroep gedaan op de ‘hennepspecialisten’ van de politie.

Alles kwijt en vogel gevlogen

En die ontdekten al snel dat er op de bovenverdieping twee slaapkamers een heel andere bestemming gekregen hadden: wietteelt! De plantenteller stokte uiteindelijk bij 130 stuks, net effe ietsje meer dan de gedoogde 5 planten dus. Ook bleek de stroom te worden gejat, jammer is dat toch altijd.

Vanzelfsprekend is alle kweekapparatuur afgepakt en zijn de planten inmiddels niet meer onder ons. Naar de bewoner wordt nog gezocht, want die had bij de naderende deurwaarder al het hazenpad gekozen…

[beeld: tsirik/Shutterstock]
(advertenties)