(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het verdampen van wiet heeft vele voordelen ten opzichte van het roken van een joint. Omdat er geen verbranding plaatsvindt bij het vaporizen krijg je geen schadelijke teer en rook binnen, en proef je de pure smaak van je wiet. Wiet gaat ook veel langer mee als je het verdampt, dus je kunt jezelf veel geld besparen. Die €100,= heb je er zo uit met deze drie goedkope vaporizers.

Verdampers zijn er in allerlei kleuren, maten en prijsklassen. Doorgaans presteren de allergoedkoopste modellen een stuk minder goed, en voelen ze ook goedkoop aan. De allerduurste modellen verdampen meestal wel uitstekend, maar hier betaal je wel een deel van de hoge prijs aan marketing, design en voor het merk. Eigenlijk is het dus net als bij andere gebruiksvoorwerpen; het draait om de prijs kwaliteitverhouding. We zetten daarom drie degelijke draagbare verdampers voor je naast elkaar, die toch niet meer kosten dan 100 euro per stuk.

Flowermate Aura – €99,=

Flowermate draait alweer wat jaartjes mee in de wereld van de verdampers. De Aura is een van de laatste modellen en de eerste Flowermate in de vorm van een pen, al is die voor een echte pen wat dik. De Aura heeft een digitaal display en een instelbare temperatuur tussen de 40ºC and 230ºC waardoor je ook op de heetste temperaturen kunt verdampen. Dit is ook nodig want de Flowermate Aura kan ook met cannabis concentraten overweg.

De kruidenkamer is keramisch en de luchtweg volledig afgesloten van het binnenwerk dus je bent verzekerd van een schone en smaakvolle damp zonder bijsmaakjes. Met de Flowermate Aura haal je een goede goedkope vaporizer in huis. Zeker gezien de prijs van 99 euro een zeer complete degelijke verdamper, je koopt hem op AmsterdamVaporCenter.com.

Airistech Lativa – €89,=

Lativa (niet te verwarren met sativa) is een nieuw model van de Chinese fabrikant Airstech. De Airstech Lativa is de goedkoopste vaporizer van de drie, maar je kunt er dan ook geen concentraten in verdampen. De Lativa kun je instellen tot een maximale temperatuur van 223 graden en ook deze verdamper heeft een digitaal display waarop je de temperatuur kunt aflezen.

Het opwarmen van de Lativa gaat binnen 20 seconden en dat is erg snel, het ontwerp is mooi en slank en ook deze verdamper heeft een keramische kruidenkamer. Deze verdamper is 10 euro goedkoper dan de twee andere verdampers uit de lijst, maar het Chinese Airstech is dan ook een minder bekende naam op de verdampermarkt. Maar goed, voor 89 euro kun je dus al draagbaar dampen.

 

Storm – €99,=

Een stoere goedkope vaporizer vraagt om een stoere naam: Storm dus. Deze penverdamper blaast een frisse wind door verdamperland door een hoge kwaliteit te brengen voor een lage prijs. De Storm kan overweg met wiet, maar dus ook met concentraten. De temperatuur is in te stellen op 180°C, 190°C, 200°C, 210°C en 220 graden Celsius. Storm blinkt verder uit in eenvoud, voelt degelijk aan en heeft een mooi design. Deze verdamper heeft maar één knop dus je kunt niet veel verkeerd doen. De Storm is beter dan veel andere vaporizers die dubbel zoveel kosten, maar dat geld eigenlijk ook voor de andere goedkope vaporizers uit dit rijtje van drie. Voor 99 euro bestel je de storm op Vaposhop.nl.

[Openingsfoto: tcsaba, Shutterstock]
(advertenties)