(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Oké, we geven toe dat de kop van deze productbespreking aan de dubbelzinnige kant is. Maar dat mag ook wel, het gaat hier immers om een regelrechte Double Hitter. Eén pijp dus met twee bowls om te vullen. Daarmee combineer je dus moeiteloos twee wietsoorten. En je betaalt er geen cent méér voor!

Dubbel zoveel plezier van je wiet of hasj of je wiet én je hasj, en dat voor een bescheiden prijsje, wie zit daar nou niet op te wachten? Het kan met de vrolijk gekleurde en onverwoestbare Double Hitter. Stop de linker bowl vol met je lekkerste wiet, en geef die een kruidig aroma met de hasj in de andere bowl.

Een pijp met niet één, maar twee bowls om wiet uit te roken. Dat is de Double Hitter ten voeten uit. Toch is hij niet veel groter dan een standaard wietpijpje en kun je hem dus gemakkelijk meenemen naar je favoriete coffeeshop.

Twee keer zo stoned

Deze Double Hitter mag dan wel twee keer zoveel pijp plezier brengen, hij kost je geen cent meer dan een standaard wietpijpje, want hij kost maar 4,50 euro. Doorgaans wordt je ook nog eens een stuk stoneder, of higher zo je wilt wanneer je twee wietsoorten of wiet en hasj combineert. En als je dacht dat je per se twee bowls moet vullen om hem te kunnen roken dan heb je het mis. Blokkeer de ene bowl en je kunt de Double Hitter ook gewoon solo gebruiken.

De Double Hitter is gemaakt van stevig metaal en kan jaren mee. Hij is vrolijk gekleurd want jij bent natuurlijk ook gewoon een vrolijk gekleurd type, of niet dan? Je koopt deze (en andere) wietpijpen gemakkelijk en snel op Dutch-Smart.nl.

[Openingsfoto: WAYHOME studio, Shutterstock]
(advertenties)