(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een muzikale cannabisklapper voor E-njoint. Het Nederlandse bedrijf slaat de handen ineen met Purple Haze Properties, dat waakt over de erfenis van gitaarlegende Jimi Hendrix die vrijdag 73 jaar zou zijn geworden. Binnenkort komt er een heuse ‘Jimi’s Vaporizer’ op de markt, waarmee je zowel wiet, olie als concentraten kan verdampen!

Jimi’s Vaporizer

Twee weken geleden meldde RollingStoned al dat er in de VS een complete lijn cannabisproducten komt met de naam en beeltenis van gitaargod Jimi hendrix, zie ons bericht ‘Jimi Hendrix actief in wietbusiness‘. De Amerikanen kunnen o.a. merchandise, blowers parafernalia en voorgevulde wegwerp vapopennen – HazeSticks genaamd – kopen. Maar de hele wereld kan dankzij een Nederlands bedrijf straks ook wiet, wietolie of wietconcentraten verdampen met de coole 3-in-1 Jimi’s Vaporizer.

Jimi_Hendrix_3in1_E-njoint_Vaporizer_3D-render

Jimi en wiet

shutterstock_248069218

Jimi Hendrix, gitaargod en psychedelisch grootverbruiker van wiet [illustratie: Photoprofi30 / Shutterstock.com]

De wereldwijde deal sloot E-njoint af met het in Hollywood gevestigde bedrijf Purple Haze Properties, dat gerund wordt door Andrew Pitsicalis en niemand minder dan de broer van Jimi Hendrix, Leon. E-njoint heeft onlangs voet op Amerikaanse bodem gezet met een aantal producten. En zoals gezegd eerde Purple Haze Properties Jimi, die niet vies was van een vette blow, recent dus al met een complete Cannabis Collection. Nu komt daar de vaporizer bij van E-njoint, die bij Leon tot warme gevoelens leidt. “Mijn broer zou zo trots zijn geweest op dit kunststukje, ik zou willen dat we samen hadden kunnen vaporizen. We weten allemaal hoeveel Jimi deze bijzondere plant liefhad.”

Test 3-in-1 E-njoint vaporizer

De aankondiging van de Jimi-vaporizer is op zijn verjaardag, de psychedelische muzikant werd op 27 november 1942 geboren als Johnny Allen Hendrix in Seattle. Het flitsende apparaat, dat met een complete set hulpmiddeltjes en accessoires geleverd wordt, is te koop vanaf januari 2016. Maar vanaf vandaag kan je via de website van E-njoint al intekenen op zo’n waanzinnige verdamper, en dan krijg je zelfs 20% pre-order korting erbij ook.

En wil je weten hoe de 3-in-1 vaporizer het doet, dan check je ons eigen verslag: ‘Test – E-njoint, de coolste vaporizer op aarde‘ nog maar eens…

Al moeten we nu zeggen dat het dus nóg cooler kan 😉

 

(advertenties)