(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Wie leest leeft! Het is bewezen; mensen die een kwartier per dag lezen zien hun woordenschat met 1000 woorden per jaar toenemen, en dat geldt niet alleen voor kinderen. Voor stoners kunnen we het boek ‘King of Zion’ aanraden, een heerlijk boek waar je met gemak een kwartiertje per dag induikt!

Met de ‘King of Zion’ wordt je zonder moeite een boekenwurm, het is een waar genot om er dagelijks in rond te snuffelen en je vindt er altijd wel iets interessants. Hoewel ‘King of Zion’ een behoorlijke dikke pil is ben je er zo doorheen, en dat geeft helemaal niets want met evenveel plezier sla je hem de volgende dag gewoon weer open.

MB 3 front twin

‘King of Zion’ is een boek waar je nooit genoeg van krijgt, simpelweg omdat je hem niet hoeft te lezen, het is namelijk meer een beleving. Open hem en er gaat een wereld vol fantasie, creativiteit, liefde, spanning en rust voor je open. Het is met name geschikt om vlak voor het slapengaan nog even in te duiken.

Voor wie het nog niet door had; ‘King of Zion’ is misschien op je vloeitjes na, niet gevuld met papier en letters, maar met wiet, hasj, tipjes en alle verdere blowers-benodigdheden die je er verder ook maar wil in stoppen. Dat dagelijkse kwartiertje lezen zul je dus maar op RollingStoned moeten doen 😉 Het is namelijk geen boek, maar een geweldige opbergbox voor cannabisliefhebbers, vermomd als een bijbel voor rasta’s. De handige stashbox is gekleurd als de vlag van de rasta’s en op de cover pronkt de leeuw van Judah, maar verder heeft het niets met Haile Selassie (de keizer van Zion) te maken.

De stashbox is een van de originele Kavatza’s en is superhandig. Zet hem onopvallend tussen je studie- of leesboeken en pak hem wanneer je een relaxmomentje nodig hebt. Dan open je de cover die door een handig magneetje op zijn plaats blijft om in de wereld van vloei, tips en natuurlijk de nodige geestverruimende middelen te duiken. Een jointje rol je gemakkelijk op het houten rolplaatje terwijl alle kruimels in het boek blijven.

kavatza-mini-buch-king-of-zion-2

King of Zion is een boek dat nooit verveelt

De stashbox is een luxe opbergdoos met een prachtige antieke look waarmee je alles voor je vaforiete hobby altijd bij de hand hebt. Hij heeft meer dan genoeg bergruimte voor tips, aanstekers wiet, hasj en tabak, mocht je dat nog gebruiken. Een speciale vloeihouder in de deksel zorgt ervoor dat je nooit naar je vloeitjes hoeft te zoeken.

Er is een grote en een kleine versie van ‘King of Zion’, de kleine versie kost 26, en de grote versie 36,50 euro, ze zijn te koop op SirSmokaLot.nl, evenals alle verdere benodigdheden die je eventueel in de box zou willen stoppen maar nog mist.

 

 

(advertenties)