(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Achtbanen, pinda’s, pennendopjes… een paar zaken die volledig legaal zijn maar waar meer mensen jaarlijks aan overlijden dan aan wiet. Aan wiet is nog nooit iemand overleden! Dat laatste lijken ze in Amerika ook te beseffen, want ze zijn ineens voor heel andere dingen bang.

Obesitas kost elk jaar het leven aan meer dan 30.000 mensen in de VS. Een recent onderzoek van de Oklahoma State University, afgenomen bij meer dan 1000 mensen, bevestigt dat de knieën van de Amerikaan sneller knikken bij obesitas en niet-gepasteuriseerde melk dan bij cannabis.

gezonde lunch

Amerikaanse ouders vinden een gezondere lunch belangrijker dan een cannabisverbod

Gezonder eten

Volgens een grafiek van het KnowMore blog van de Washington Post, is 47 procent van de Amerikanen vóór een cannabisverbod, terwijl 59% procent vóór een verbod op niet-gepasteuriseerde melk is. 65 procent wil minder calorieën in schoollunches en 69 procent wil dat calorieaantallen staan aangegeven op de menukaarten van restaurants.

Andere prioriteiten

Verder wil 80 procent van de Amerikanen dat de schoollunches van hun kinderen ten minste twee porties groenten en fruit bevatten. Met andere woorden; ze willen dat hun regering zich meer focust op het gezonder maken van hun land dan op een samenleving zonder legale wiet. Dit geeft opnieuw aan dat steeds meer mensen willen dat het gelegaliseerd wordt en dat de overheid zich moet bemoeien met echte gevaren voor de samenleving.

 

 

(advertenties)