(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Marshawn Lynch, running back van NFL-team Seattle Seahawks, staat met zijn team voor de tweede keer in de Super Bowl. En dat niet alleen. Het is ook voor de tweede keer al dat hij een wietsoort naar hem vernoemd krijgt!

marshawn lynch in actie

Lynch in actie tegen de San Francisco 49ers

Niet al onze lezers zullen bekend zijn met de NFL en de sport American football. De NFL (National Football League) is de belangrijkste competitie voor deze sport. De Super Bowl is de finale waar de twee beste teams uit de competitie strijden om het kampioenschap. De running back is één van de belangrijkste posities bij het aanvallende team.

Beastmode 2.0.

Volgens TMZ.com gaat de Queen Anne Cannabis Club in Seattle een wietsoort maken met de naam ‘Beastmode 2.0.’, vernoemd naar de bijnaam van Lynch. Vorig jaar verkocht de originele Beastmode zo goed, dat kwekers het niveau wat omhoog wilde halen met een sterkere soort, met de hoop dat de Seahawks terug in de Super Bowl kwamen.

Beastmode 2.0. bevat 5 procent meer THC dan de eerste versie. Wat moet het mooi zijn om in de staat Washington te wonen. Nu maar wachten op de eerste Eredivisie-speler die een wietsoort naar zich vernoemd krijgt 😉

 

 

(advertenties)