(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De creativiteit van cannabisondernemers in de VS is grenzeloos. Maandag meldden we de komst van een wietautomaat, nu is er het blijde nieuws dat er in Colorado’s hoofdstad Denver binnenkort een Bud & Breakfast hotel de deuren opent!

Het schattige Bed & Breakfast The Adagio, binnenkort 's werelds 1e Bud & Breakfast!

Het schattige Bed & Breakfast The Adagio, binnenkort ’s werelds 1e Bud & Breakfast!

Cannabisonderneming  The MaryJane Group, Inc. (nu heet het bedrijf nog Pladeo Corp., maar dat verandert binnenkort) heeft het bestaande bed & breakfast hotel The Adagio voor 1 jaar geleased. Volgens het persbericht wordt het traditionele hotelletje in het centrum van Denver omgevormd tot de eerste all-inclusive ‘Bud & Breakfast’ ter wereld. Het arrangement voor de gasten is inclusief ongelimiteerd eten & drinken, waaronder ‘de beste wiet en het beste cannabisvoedsel dat Colorado te bieden heeft’.

Nou nou, dat belooft wat! Zeker als je bedenkt dat er ook een chef-kok in het hotelletje is, die gourmetschotels ter plekke kan bereiden. Daarbij komt ook nog een onbeperkt luxe vervoer door de gehele stad Denver met 24-uurs beveiliging en al. Dus je kunt knetterstoned worden zonder ook maar ergens aan te hoeven denken… we love it! 🙂

Marihuanavriendelijke toeristenmarkt

Joel C. Schneider, President en Chief Executive Officer van Pladeo, heeft goede hoop dat dit pilot project tot meer leidt. “Als dit concept succesvol is, willen we snel gaan uitbreiden door meer bestaande herbergen en Bed & Breakfasts te gaan huren voor de marihuanavriendelijke toeristenmarkt!” Met zijn MaryJane Group is de cannabisondernemer ook actief in busreizen en een ‘wietvriendelijk’ radiostation… Nog even zo doorgaan daar in Colorado, en Amsterdam is zijn leidende positie als wietbestemming nr 1 kwijt.

(advertenties)