(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Driedubbel wietdrama in Nijmegen afgelopen weekend. Een stelletje ging daar zo op in het bekvechten dat iemand anders de politie belde, met fatale gevolgen voor zo’n beetje alles en iedereen…

Nachtelijke ruzie

Konden we gisteren al melden dat de Pinksteren voor een Brabander slecht begonnen toen de politie bij hem aan de deur kwam voor een nog uit te zitten celstraf en zo ‘per ongeluk’ zijn  wietplantage ontdekte, bij de provinciale buren in Gelderland kunnen ze er ook wat van.

Sowieso vinden wij het – vredelievende wietkwekers/rokers als we zijn bij RollingStoned – een slecht idee om ruzie te maken, laat staan dat je dat als stelletje midden in de nacht doet zoals de twee Nijmegenaren in dit geval.

Huiselijk geweld

w

De politie van Nijmegen zette de kweektent nog even op de foto voordat de hele handel vernietigd zou worden…

Die konden het in de nacht van vrijdag op zaterdag blijkbaar niet laten om elkaar op luide toon verbaal in de haren te vliegen in hun huis aan de Aldenhof 37e straat. Het ging er zelfs zodanig tekeer dat een verontruste buurtbewoner dacht dat ’t er ook fysiek niet bepaald zachtzinnig aan toeging daar, in politie-vaktermen ‘huiselijk geweld’ genoemd.

Voortvluchtig

Na het telefoontje rukte de dienders inderdaad uit om een einde te gaan maken aan het nachtelijke Nijmeegse kabaal. Beleefd als ze zijn belden ze netjes aan, maar toen er na enkele keren belletje trekken nog steeds niet werd opengedaan ramden de cops toch maar de voordeur in.

Helaas, de vechtende vogels waren reeds gevlogen.

Ruzie met consequenties…

Wat de popo echter wel aantrof in het pand was ‘een beginnende wietkwekerij’. Ook constateerde men dat de stroom illegaal werd afgetapt, met brandgevaar en al. De hele handel werd subiet ontruimd en zowel planten als apparatuur zijn vervolgens vernietigd.

En alsof dat nog niet voldoende Pinksterleed is, heeft de woningbouwvereniging aangekondigd het huurcontract te verscheuren. Daarmee is het ruziënde stel dus niet alleen voortvluchtig voor de justitiële autoriteiten – Opsporing Verzocht kom er maar in – het is ook dakloos.

[openingsbeeld: Diego Schtutman/Shutterstock]
(advertentie)