(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

We hadden al een cannabis resort in de Rocky Mountains en Bud & Breakfast wiethotelletjes, maar vanaf begin 2016 komt er pas echt een waanzinnige toeristische attractie in wietparadijs Colorado: Cannabis Ranch & Amphitheater. Met o.a. een florerende wietplantage in vol ornaat!

Na de wijnproeverij nu de cannabis experience

bldZe vergelijken het met een leerzaam en prettig bezoek aan een wijnproeverij of bierbrouwerij, de oprichters van het Colorado Cannabis Ranch & Amphitheater. Vanaf 2016 kan iedereen die geïnteresseerd is in cannabis terecht in deze eerste ‘weedery’ van de Verenigde Staten. In dit grote complex midden in de bergen vlakbij Denver komen onder meer een vol in bedrijf zijnde wietplantage, een restaurant, een groot buitentheater met plaats voor 3.000 toeschouwers en – uiteraard – een marijuana dispensary, ofwel een wietwinkel.

Cannabisindustrie is booming

Met dit grootschalige wietcomplex wordt maar weer eens bevestigd hoe hard het gaat met de cannabisindustrie in de Verenigde Staten. Het regent er nieuwe zakelijke initiatieven, van apps met thuisbezorgdiensten (wiet ja!) tot Bob Marley wiet en van wiettoerisme tot tienduizenden nieuwe banen in de kweek- en verwerkbranche (van wiet ja!). De bedenkers van het aanstaande wietresort zijn ook geen beginners, het zijn dezelfde mensen die achter Green Man Cannabis zitten. Die hebben al een aantal High Times Cannabis Cups gewonnen voor hun wietsoorten (o.a. voor de Ghost Train Haze) en ze maken deel uit van het grotere consortium American Cannabis Partners dat officieel tekent voor de realisatie van de wietboerderij in de Rocky Mountains.

Zo ziet de wietboerderij er straks uit

Over tekeningen gesproken, zo komt dat Colorado Cannabis Ranch & Amphitheater er uit te zien:

4

3

 

1

2

 

(advertenties)